Edith Gonzalez, scrisoare sfâșietoare înainte de a muri: „Viața nu este grea...”

Ce a scris Edith Gonzalez înainte de a muri.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Înainte de a muri, actrița Edith Gonzalez a decis să îi trimită o scrisoare sfâșietoare fiicei sale.

Edith Gonzalez, îndrăgită de toți românii pentru rolul lui „Salome”, precum și pentru alte roluri celebre, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer.

Vedeta i-a dedicat o scrisoare emoționantă fiicei sale, Constanza, cu care avea o relație specială.

Citeste si: Jador, despre împăcarea cu Simina! Ce vor cei doi: „Îmi pare rău...”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: După 11 ani de relație, și-a părăsit soțul pentru a fi împreună cu alți doi bărbați și o femeie: „Nu ne pasă ce ne spune lumea. Ne iubim mult!”

Citeste si: Schimb amuzant de replici între Andreea Mantea și Cristi Mitrea: „Vorbești non-stop de mine!” De la ce a pornit totul

Actrița i-a mulțumit copilei că „i-a permis” să îi fie mamă și i-a explicat că viața „nu este grea”, ci mai degrabă „nerușinat de frumoasă”.

Ce i-a transmis actrița fiicei sale

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața.

Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană.

Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a scris Edith Gonzalez pentru fiica ei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate