Ediția de aseară “Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor

Jador a revenit alături de echipa Faimoșilor: “Am început să citesc de plictiseală… Am citit o carte, dacă vă vine să credeți. Mi-era dor de colegii mei…”

Autor: Cristina Ionela

Kanal D a fost lider absolut de audiență aseară, cu ediția reality-ului fenomen “Survivor România”, peste 2.6 milioane de telespectatori au urmărit confruntarea intensă între Faimoși și Războinici, în jocul pentru recompensa aleasă de public. 

Joi, 18 martie, Kanal D a detronat celalalte stații concurente, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România. În intervalul de difuzare a ediției de aseară “Survivor România”, 19:59 – 23:33, Kanal D a înregistrat 11,2% rating și 23,9% cota de piață, pe targetul Național, 8,5% ratin și 19,6% cota de piață, pe targetul All Urban, și 7,3% rating și 21,4% cota de

piață, pe targetul Comercial. 

Ediția de aseară “Survivor România” a fost urmărită de o medie de aproape 2 milioane (1.983.000) de fani, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:15, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 2.614.000 de telespectatori. 

Telespectatorii sunt parte activă a fenomenului “Survivor România”, implicați în tot ceea ce fac cele două echipe, astfel că aceștia au avut puterea de a alege premiul pentru echipa câștigătoare, în jocul de aseară. Astfel, recompensa aleasă de public, aproape 90% dintre cei care au votat, au decis ca echipa câștigătoare să primească un brunch într-un loc special amenajat unde vor savura bucatele atât de mult dorite. 

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Traseul de aseară pe care s-au duelat Faimoșii și Războinicii a fost exclusiv pe apă.

Confruntarea între cele două echipe le-a testat limitele la maximum Faimosilor și Războinicilor; Faimoșii, însă și-au învins adversarii în jocul de aseară, cu scorul de 10 la 5, punctul victoriei fiind înscris de Elena Marin. 

Una dintre suprizele serii de la “Survivor România” a fost revenirea lui Jador pe banca echipei roșii. Acesta s-a alăturat Faimosilor, după o perioadă în care a primit îngrijiri medicale, după accidentarea suferită.

Aseară, însă, a primit acceptul medicilor ca să îi susțină pe colegii săi, de pe bancă. Daniel Pavel a anunțat aseară că Jador încă se află sub tratament, nefiind apt pentru a intra pe traseu. Faimosul a fost primit în aplauze și, cu umorul carateristic cu care și-a obișnuit colegii, a stârnit hohote de râs printre Faimoși și Războinici. 

“Am început să citesc de plictiseală… Am citit o carte, dacă va vine să credeți.

Mi-era dor de colegii mei… Vreau să le mulțumesc că și-au făcu griji pentru mine și că m-au scos din apă, când m-am accidentat ”, a spus aseară Jador. 

În ediția din această seară a reality-ului “Survivor România”, difuzată de la ora 20:00, se va disputa primul joc de imunitate al săptămânii, pe un traseu spectaculos -  toboganul cu apă și obstacolele îi vor pune, din nou, la încercare  pe concurenții celor două echipe. Nu ratați, în această seară, o confruntare epică, marca “Survivor România”!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

8 beneficii invizibile ale purtării parfumului

Coronavirus la copii, ușor de confundat. Avertismentul unui medic pentru părinți

Un film românesc în premieră la Premiile Oscar. Care sunt favoriții la marele eveniment

Horoscop 23 Aprilie 2021: Racul va merge până în pânzele albe ca să afle adevărul

Americanii au interzis în România! Am intrat pe lista SUA de "Nu călătoriţi în această țară"

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Prețul unui aliment nelipsit din bucătăria românilor a explodat. Vom scoate bani grei din buzunare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies