Editie de colectie la Wowbiz! Adelina, Bianca si Madalin in straie populare! A fost caterinca si show made in Romania! Glumele lui Vadim au fost mult mai smechere decat ale lui Duban

De Ziua Nationala a Romaniei, Adelina Pestritu si Madalin Ionescu s-au imbracat de sarbatoare cu port popular traditional romanesc. La fel si Bianca Dragusanu si Andreai Duban. La emisiune a fost invitat si Corneliu Vadim Tudor. ##VIDEO266307##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereLuni seara, la emisiunea WOWbiz, Madalin a purtat itari, camasa de in si vestuta, in timp ce Adelina a ales o rochita traditional romaneasca si si-a prins parul precum o tarancuta autentica.##VIDEO266319## ##VIDEO266338##

fara descriereBianca Dragusanu a venit intr-o tinuta specific romaneasca. Aceasta a stat la aceeasi masa cu Vadim Tudor si Andrei Duba. Tribunul si actorul s-au intrecut in glumite.  

"Ce poate fi mai frumos decat frumusetea femeilor si inteligenta barbatilor", a comentat Vadim Tudor.

fara descriere"Tu vrei mai multe autostrazi, Bianca, dar eu stiu mai multe vedete care vor mai multe linii de centura", a mai spus VAdim.

"Ca sa aiba mai multe scene! Stiti care e culmea urateniei la barbati? Cand te duci la fetele de pe centura, se prefac ca asteapta autobuzul! Culmea urateniei? Nici bumerangul sa nu se mai intoarca la tine", a spus Andrei Duban.

Duban si Vadim s-au intrecut in glume.

"Cica statea Bianca si Cruduta de povesti. Si o intreaba Cruduta: haide, fata, spune-mi, tu cand faci sex vorbesti cu Victor? La care Bianca raspunde: daca ma suna, de ce nu?", a spus Duban.

"Daca nu te suna Victor Slav, te va suna Victor Ponta sau Orban. Mama ta a facut un copil problema acum 32 de ani", a spus Vadim.

La un moment dat, Tribunul i-a facut chiar si o poezie Biancai.##VIDEO266353##

"Ii fac acum o poezie Bianca. Daca ti-as face o poezie, tu ai citi-o oricui, de ce nu pot sa-ti fac, duduie, ceva sa nu spui nimanui", a spus Vadim.

##VIDEO266352##

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate