EduKiwi School revoluționează școala printr-o aplicație de 1 milion de euro

Autor: Amalia Florea

           Modul în care se face școală în prezent, nu este unul pe placul elevilor 100%, și mai mult decât atât nu toți copii au acces la o educație de calitate. 

           eduKiwi School revoluționează școală, dând șansa tuturor elevilor la cursuri predate de cei ai buni profesori din România. 

            eduKiwi School este un program educațional, care a luat în vizor cei mai importanți 3 piloni care sunt implicați în educația copilului

și anume: părintele, profesorului și elevul. 

           Pentru că nu orice copil, mai ales cei din zona rurală, au acces la cursuri de calitate, prin acest program național, se va da accesul tuturor copiilor de gimnaziu și liceu- clasele V-XII să își aleagă proprii profesori. 

           Doru Pelivan CEO Hobby2Profit, Kiwi Agency a ajutat cu ajutorul platformei sale mii de oameni să își transforme pasiunea într-o afacere și să se dezvolte. Acum își dorește să ducă acest lucru la un alt nivel, adresându-se copiilor, părinților și profesorilor. 

           Educație într-o singură platformă

           Platforma prin care va funcționa acest program este o platformă modernă care va da accesul elevilor la toate materiile predate în școală dar și la alte domenii, despre care elevii și-au arătat interesul, precum dezvoltare personală, educație financiară și educație sexuală. 

           În urma unui studiu de fezabilitate,  realizat în februarie 2021, în care au fost implicați 1.531 părinți, 541 profesori și 467 elevi, platforma va cuprinde toate elementele pe care participanții le-au manifestat ca dorință în răspunsurile lor. 

            Aplicație pe placul elevilor

Citeste si: Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a născut frățiorul său. Ce i-a transmis lui Liam- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

            Elevii vor avea posibilitatea de a-și alege profesorul care să le predea o anumită materie, vor putea participa la anumite concursuri sau teste și vor acces la o comunitate de oameni care îi vor sprijini mereu în tot ceea ce au nevoie. 

            Aplicația dedicată elevilor este bazată pe gamification și este echipată cu un sistem de educație prin joacă. Acest lucru îi impulsionează să studieze mai mult și cu drag. 

            În plus ei vor fi recompensați pentru temele lor sau pentru rezultate cu  kiwi tokeni și NFT-uri, reușind astfel să își creeze o primă colecție proprie. 

            Mai mult control pentru părinți

            Părinții s-au declarat nemulțumiți de faptul că de cele mai multe ori sunt contactați de către instituția școală doar atunci când sunt probleme sau ceva nu este în regulă cu copilul lor. Nu au un raport legat de evoluția lor școlară. 

            Prin aplicația eduKiwi School, părinții vor primi, periodic rapoarte despre cursurile și materile studiate de copilul lor. 

            În plus vor avea acces inclusiv la cursuri dedicate lor, înregistrate de psihologi, psihoterapeuți și experți în parenting și vor primi inclusiv, sfaturi personalizate despre cum să își pot sprijini copii cât mai bine în procesul educațional. 

            Profesori din ce în ce mai buni

            EduKiwi School a adunat cei mai buni profesori din întreaga țară pentru a le preda copiilor, iar aceștia sunt mai mulți pentru aceeași materie. Aceștia vor fi poziționați ca supereroi ai platformei și vor avea parte de respectul care li se cuvinte. 

            Orice profesor care predă într-o instituție de învățământ va avea acces gratuit la cursuri pentru a vedea materia predată de alți profesori. 

            În acest fel își pot îmbunătăți propriul stil de predare și vor deveni din ce în ce mai buni în ceea ce fac. 

            O platformă de 1 milion de euro

            Aplicația dezvoltată de eduWiwi este una interactivă și ușor de folosit atât de profesori cât și de elevi și părinți. 

            Cursurile vor avea peste 2.000 de ore de conținut video și vor cuprinde aproape toată materia din programa claselor V-XII. 

            Aplicația va cuprinde inclusiv teme, teste interactive, meditații și o comunitate. 

            Sunt așteptați peste 300.000 de oameni în această aplicație, atât elevi, profesori cât și părinți. 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

În acest weekend are loc st.ART, cel mai mare festival de muzică și artă stradală din centrul Capitalei

Bacalaureat 2022. Modele de subiecte Economie BAC 2022

Merită investiția în rochii de mireasă? Răspunsul este, din nou, un DA din toată inima!

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Veste BOMBĂ despre Elena Udrea! Anunțul venit chiar acum din Bulgaria

Câți copii are Laurențiu Reghecampf. Detalii neștiute din viața antrenorului de fotbal

Dezvăluiri din ancheta paralelă. Ce ascunde cazul femeii care s-a aruncat cu copiii de pe bloc

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies