Edward Maya si Vika Jigulina lovesc din nou! Asculta noul lor single, “Mono In Love”! Iti place?

Au cucerit Romania, au cucerit Europa si in prezent hiturile lor depasesc cu mult granitele continentului si se fac auzite de-a lungul si de-a latul lumii.

Distribuie pe:

fara descriereAcum, Edward Maya si Vika Jigulina refac istoria mega-hiturilor “Stereo Love” si “This Is My Life” cu un nou single: “Mono In Love”.

"Mono In Love" este conceput ca o continuare a single-urilor anterioare. Sigur, are elemente noi, dar am pastrat elementele care ne caracterizeaza, acordeonul, de exemplu”, spune Edward Maya.

Pe langa noul single, Edward alaturi de Vika pregatesc fanilor si  o noua surpriza - “The Stereo Love Show” primul album din cariera celor doi artisti.

Impreuna cu Vika Jigulina am finalizat toate piesele si am decis sa continuam succesul single-urilor “Stereo Love” si “This Is My Life” prin lansarea albumului “The Stereo Love Show” impreuna cu Cat Music si sa aducem fanilor un nou capitol al calatoriei incepute acum trei ani”, continua Edward Maya.Edward Maya a generat prin melodiile “Stereo Love” si “This Is My Life”, cantate si compuse alaturi de Vika Jigulina, cele mai mari succese internationale ale unui artist roman, prin prisma clasarii in topurile de vanzari din intreaga lume, performante recompensate prin nenumaratele trofee obtinute: Discul de Platina in SUA, Germania, Danemarca, Spania si Canada, dublu Disc de Platina in Italia, septuplu Disc de Platina in Norvegia si octuplu in Suedia si Discul de Aur in Benelux. Locul 1 in topul “Billboard Hot 100″ - Europa si in “Billboard Dance Chart” - SUA, locul 3 in “Billboard Hot 100″ - Anglia si locul 14 in “Mainstream Chart, Airplay Chart and US Digital Chart”, din Statele Unite sunt doar cateva dintre reusitele obtinute de catre “Stereo Love” alaturi de Cat Music.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate