EI platesc cea mai mica intretinere din Romania! Uite cum fac economie

Căldura nu mai este o durere de cap şi nici nu mai costă o avere. Experienţa plăcută se întâmplă într-un singur bloc din România, acolo unde a fost instalat un sistem revoluţionar.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePlătesc doar câţiva zeci de lei pe lună în timp ce vecinii lor din alte blocuri trebuie să scoată sute de lei din buzunar. Practic, iarna nu se simte.

Se întâmplă în zona Mehala din Timişoara, acolo unde furnizorul de căldură a instalat un sistem de încâlzire pe orizontală. Practic, fiecare apartament e direct racordat la ţeava principală, astfel că apa caldă nu vine pe coloane, cum se întâmpla până acum.

Oamenii au avut emoţii când cei de la Colterm le-au propus să devină cobai. Dacă anul trecut, familiile plăteau între 400 şi 600 de lei pe lună, pentru un apartament cu trei camere, acum, prima factură a fost de doar 80 de lei. Iar oamenii spun că nu au stat în frig, ba calorile ”au ars”.

”Acest sistem vrem să îl includem în fiecare bloc din Timişoara. Clar, nu e posibil din prima, mai ales că pregătirea fiecărui apartament durează între una şi două luni. Pe termen lung, dispar pierderile, dar şi fenomenul de debranşare”, explică directorul Colterm, Petrică Pampu, pentru exclusivtm.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate