Ei sunt cei mai zgarciti din zodiac! Gandeste-te de doua ori inainte sa le ceri bani imprumut!

Spre deosebire de lei, de bebeci sau de balante care par sa aiba alergie la bani si nu stiu cum sa scape mai repede de ei, nativii zodiilor de mai jos cheltuiesc rar si cu grija.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Rac

Nu prea îi place să dea bani împrumut sau să arunce cu banii pe diferite lucruri. Sunt firi materialiste şi extrem de pretenţioase atunci când vine vorba de venituri.

Taur

Poate că cea mai zgârcită zodie din horoscop este taurul, căci nu îi place deloc să scoată verzişori din portofel. În plus, nu este tocmai cea mai potrivită persoană la care să ceri bani împrumut. Pasiunea lui este să strângă bani şi să îşi facă averi. Apreciază stabilitatea financiară.

Fecioară

Pune mult preţ pe lucrurile materiale şi este o fire zgârcită. Îi place să strângă bunuri din propriile sale forţe şi se bucură din plin de câştiguri. Totuşi, există şi speranţă, căci sunt zodii cărora le place să ofere cadouri celor din jur.

Capricorn

Muncesc mult tocmai fiindcă vor să aibă parte de câştiguri cât mai mari. Le place să agonisească şi să nu ducă lipsă de nimic. În plus, nu le place să depindă de ajutorul celor din jur.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate