Ei sunt oamenii care l-au 'ingropat' pe Victor Ponta!

Un trio este direct responsabil de eşecul usturător al candidatului manciurian al sistemului (fin al şefului SRI, George Maior, una dintre variantele picate de premier în cazul în care Ponta ar fi urcat dealul Cotrocenilor). Iată, pe scurt, cine sunt cei trei:

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Bogdan Teodorescu – „Strategul” – 51 de ani

Este creatorul anti-băsismului ca armă politică. L-a rodat în 2009 şi l-a patentat cu succes în 2012, însă a ratat cu brio în 2014. Fondat pe principiul bolşevic „cine nu-i cu noi e împotriva noastră”, anti-băsismul este curentul care a divizat grav în ultimii ani o societate uşor manipulabilă. Însă cariera domnului Profesor se apropie de final: are prea multe eşecuri la activ – Adrian Năstase, în 2004, Crin Antonescu, în 2009 şi, acum, Victor Ponta 2014.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Sebastian Ghiţă – „Mogulaşul” – 36 de ani

Este copilul de suflet al SRI, născut pe scena publică în perioada nebuloasă a traficului cu carburanţi spre Serbia supusă embargoului în anii ’90, când l-a avut ca tată spiritual pe generalul prahovean Gioni Popescu. S-a luptat cu un mogul adevărat, Dan Voiculescu, pentru sferele de influenţă media şi a câştigat în faţa premierului Ponta. Îşi trage seva din contracte cu statul, sub guvernări de toate culorile, şi este cel care îi masează fizicul uşor dolofan al premierului Ponta prin vacanţe exotice (sigur, la figurat, nu vă gândiţi la altceva). I-a asigurat supremaţia media amicului său în campania electorală: prin România TV şi prin teme servite Antenei 3. Prin panotajul stradal, pe care îl controlează în proporţie de peste 50%. Prin alte canale media către care, dacă n-a putut să le cumpere, a dirijat diverse contracte de publicitate.

Dan Sultănescu – „Sociologul” – 37 de ani.

Vine din zona SNSPA, ca şi soţia lui, Dana – cu care lucrează, unde a fost discipolul „Strategului”, adică al lui Bogdan Teodorescu. Controlează un institut de sondare a opiniei publice, CSCI – Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic, finanţat de „Mogulaş”, cel de mai sus, institut care a produs toate cercetările de campanie pentru Victor Ponta. De altfel, Sultănescu este şi consilierul lui Victor Ponta. El cooperează strâns şi cu „Mogulaşul” pentru romania.tv şi obiectiv.info.

Sursa: reportervirtual.ro

Galerie foto 
Citește și:

Criminala de la metrou, ținută în celulă non-stop! Prin ce trece Magdalena Șerban în penitenciar

Un bărbat din Satu Mare a fost lovit de TIR, după ce a traversat neregulamentar. Imagini de la locul accidentului

Zodiac Chinezesc weekend 18-20 septembrie! Problemele se rezolvă dacă ești optimist

Un bebeluș de 6 luni din Baia Mare a fost transportat cu avionul la spital, după ce s-a opărit cu suc de roșii

Doliu în lumea teatrului românesc! Actorul Alecu Mereuță s-a stins din viață!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies