Ei sunt părinţii Irinei Rimes! Moldovenii se află acum cu artista în Bucureşti! FOTO

Irina Rimes este o tânără artistă din Republica Moldova, care s-a mutat în Bucureşti. Acum, cântăreaţa este şi vedetă tv.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

De curând, părinţii Irinei Rimes au venit şi ei în Bucureşti, la fata lor. În urmă cu ceva timp, Irina Rimes le-a dus colegilor săi de emisiune plăcinte moldoveneşti făcute de mama ei. ”Plăcinţele de la mama în confruntări. În Live-uri, a spus mama, găteşte friptură cu mămăligă. Dar până atunci să trecem cu bine de knockout-uri”, le-a spus Irina fanilor săi, în dreptul unei imagini în care apare cu o tavă plină cu plăcinte, iar lângă ea se afla Smiley şi Pavel Bartoş.

Irina Rimes a mărturisit de mai multe ori că este fericită că are părinţi tineri, care au fost mereu alături de ea, indiferent ce decizie a luat.

Părinţii Irinei Rimes locuiesc în Republica Moldova, iar artista a mărturisit de curând într-un interviu că-şi doreşte enorm ca aceştia să se mute mai aproape de ea. De altfel, Irina Rimes vrea să le cumpere părinţilor ei o casă la poalele munţilor în România. ”Ei ştiu cât este de frumos în România. M-am gândit că atunci când vor ajunge la vârsta a treia, să le fac, nu ştiu cum să spun, să-i conving să se mute la munte. Undeva în Sinaia sau în Predeal. Să le cumpăr o căsuţă mică şi să se mute acolo. Ei iubesc muntele, iar când nu vor mai avea ce să facă în Moldova, când doar îşi vor trăi bătrâneţile, atunci să le trăiască la munte", a declarat Irina Rimes într-un interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: