Ei sunt primii 4 finaliști Puterea Dragostei, care se luptă pentru Trofeul Puterea Dragostei sezonul 2! Cum i-a schimbat show-ul și poveștile de iubire trăite acolo! Azi, de la 16.00, marea FINALA PUTEREA DRAGOSTEI, la Kanal D

Finala Puterea dragostei sezonul 2. 6 concurenți vor lupta azi pentru Trofeul Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan

fara descriere


In articol:

Finala Puterea Dragostei difuzată astăzi, de la 16.00, la Kanal D, va desemna cei doi câștigători ai sezonului 2. O fată și un băiat din cei 6 finaliști vor pleca astăzi cu trofeul Puterea Dragostei sezonul 2, dar și cu câte un cec de 10.000 de euro.

Au luptat din greu pentru iubirea lor, au suferit, au plâns, s-au certat, unii dintre ei și-au găsit sufletul pereche, alții încă mai visează la el, dar toți 6 au astăzi un singur țel: să fie câștigătorul Puterea Dragostei sezonul 2.

Îniantea emisiunii Puterea Dragostei de astăzi, telespectatorii au aflat numele a 4 finaliști: Ella, Livian și cuplul Berna -Philip. Astăzi, vor fi desemnați ceilalți doi, iar după aceea din cei 6 finaliști, doi vor obține marele premiu: o fată și un băiat. 

Câștigătorul Puterea Dragostei sezonul 2. Finalistul Livian a câștigat deja: iubirea Biancăi

Livian a intrat în casa Puterea dragostei încă de la începutul sezonului 2 și deși la început a părut atras de Andreea Pirui, el a format în scurt timp un cuplu cu Bianca, iar dragostea dintre ei doi a fost punctul central al sezonului 2.

fara descriere

Livian nu s-a schimbat prea mult fizic în anul petrecut la Puterea Dragostei, cu excepția faptului că la un moment dat s-a vopsit blond. Schimbarea de look a lui Livian, ca de altfel a tuturor băieților din casă de la acel moment, a șocat telespectatorii, și a fost descrisă ca fiind un motiv și pentru ”schimbarea vieții sentimentale”.

fara descriere

Totuși, anul petrecut în Turcia, la Puterea dragostei a însemnat pentru Livian o transformare sentimentală a lui, nu doar dragostea pentru Bianca ci toate întâmplările trăite în casă, l-au făcut un bărbat mai răbdător, mai înțelegător, așa cum chiar el a mărturisit cu câteva zile înainte de Finala Puterea Dragostei. De altfel, pentru Livian, Puterea Dragostei poartă numele de Bianca, așa cum spune el.

Citeste si: Bianca și Livian au dat lovitura. Au scos asul din mânecă: Adriana Bahmuțeanu! Cine va câștiga finala? EXCLUSIV

Câștigătorul Puterea Dragostei sezonul 2. Finalista Ella și-a trăit povestea de iubire cu Jador

Ella, prima fată care a fost desemnată că finalistă, a fost ca și Livian, concurentă din prima ediție a sezonul 2 Puterea dragostei. Ella a atras atenția încă de la castingul pentru Puterea dragostei sezonul 2, acolo unde printre sute de alte tinere, ea a făcut furori.

fara descriere

Ella spunea că  este obişnuită cu acest gen de reacţie pentru că oriunde merge, cel puţin un bărbat îi cere numărul de telefon. Însă, chiar dinainte de a intra ăn casa Puterea dragostei, inima ei a bătut pentru Jador, concurent în primul sezon și care a rămas și în al doilea. Pasiunea pentru Jador i-au adus frumoasei brunetă mulți fani, dar și multă suferință. Desfășurată mai mult în afara competiției, dragostea dintre Ella și Jador a fost un bun motiv de speculații din partea fanilor emisiunii, care vânau fiecare detaliu, fiecare vorbă pentru a afla adevărul despre cei doi.

Deși și-a împlinit visul de a ajunge în Finala Puterea Dragostei, Ella nu mai este împreună cu Jador, se pare că toate punțile dintre cei doi au fost rupte, însă viitorul poate aduce surprize!

fara descriere

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Jador nu o susține pe Ella în finala Puterea dragostei! Totul s-a întâmplat la București

Dacă Ella și Livian au fost primii finaliști desemnați de public dintre concurenții Puterea dragostei sezonul 2, Berna și Philip au ajuns în finală ca un cuplu. În casa Puterea Dragostei se află acum două cupluri: Andreea Pirui -Marius și Berna-Philip, iar publicul a decis care din aceste perechi merge în finală. A fost o surpriză pentru mulți, dar mai ales pentru ei, faptul că Andreea și Marius au pierdut în fața Bernei și a lui Philip. 

Câștigătorul Puterea Dragostei sezonul 2. Finalistul Philip s-a îndrăgostit de Berna, pe care a cerut-o de soție

Philip a ajuns la Puterea Dragostei în decembrie 2019, la câteva luni după ce începuse sezonul 2. A povestit la intrarea în casa Puterea Dragostei că se iubise cu o fostă concurentă, Andreea Curiman și că își dorea să cunoască două fete care-i atrăseseră atenția Denisa și Deea, deși atunci când intrase în emisiune, gurile rele spuneau că încă mai era cu Iasmina Halas, fosta soție a fotbalistului Daminuță.

fara descriere

Numai că în emisiune nu se afla încă Berna… Pentru că viața lui Philip s-a schimbat când a apărut Berna în emisiune și, îndrăgostit până peste cap, a cerut-o de soție pe frumoasa blondă într-un mod romantic, care a emoționat pe toată lumea. (Vezi AICI momentul în care Philip i-a dat Bernei inelul de logodnă)

fara descriere

Câștigătorul Puterea Dragostei sezonul 2. Berna a plecat de la Puterea Dragostei cu inelul de logodnă

Bernadett, Berna cum îi spun toți acum, a fost concurentă în sezonul 1. S-a întors și în sezonul 2, la începutul lui februarie. Venise pentru Philip, și a reușit să-l cucerească. Povestea de iubire dintre Berna și Philip a fost presărată cu gelozii, cu momente de tandrețe, cu țipete și îmbrățișări.

fara descriere

Chiar și după ce Philip a cerut-o de soție pe Berna, au fost momente în care cei doi păreau că se vor despărți. La întoarcerea de la Puterea Dragostei, în așteptarea Finalei, Berna și Philip s-au mutat împreună, iar ochii fanilor emisiunii sunt ațintiți pe ei și povestea lor de iubire.

fara descriere

Azi, de la ora 16.00, la Kanal D, telespectatorii vor afla deznodamantul reality show-ului Puterea Dragostei sezonul 2 si, totodata, pe cei doi castigatori ai celui de-al doilea sezon al emisiunii, odata cu difuzarea Finalei. Cititi CONTINUAREA AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate