Vedete

Ei sunt “socrii” din Spania ai Biancăi Drăguşanu! Părinţii lui Alex Bodi locuiesc în apropierea Madridului!

Prietenii de familie ştiu că ei sunt “socrii” din Spania ai Biancăi Drăguşanu. Iosif şi Sanda Bodi trăiesc lângă capitala Spaniei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Ei sunt “socrii” din Spania ai Biancăi Drăguşanu! Părinţii lui Alex Bodi locuiesc în apropierea Madridului!icon photo

Pozele dezvăluie că ei sunt “socrii” din Spania ai Biancăi Drăguşanu. Părinţii lui Alex Bodi, afaceristul din Mediaş care este iubitul Biancăi, au cunoscut-o pe vedetă acum câteva săptămâni, când aceasta şi Alex i-a vizitat. (vezi motivul pentru care iubitul Biancăi a fost chemat la tribunal)

Ei sunt “socrii” din Spania ai Biancăi Drăguşanu. Iosif şi Sanda Bodi au emigrat acum câţiva ani

Iosif şi Sanda Bodi au emigrat în Spania acum mai mulţi ani şi locuiesc în Alcala de Henares, o localitate aflată nu departe de Madrid. Fiicele lui Alex Bodi petrec mult timp la bunicii din Spania, aceştia iubindu-le foarte mult pe fetiţe.

Ei sunt “socrii” din Spania ai Biancăi Drăguşanu! Părinţii lui Alex Bodi locuiesc în apropierea Madridului!

Ei sunt “socrii” din Spania ai Biancăi Drăguşanu. Părinţii lui Alex Bodi vin des în România

Apropiaţii ştiu că ei sunt “socrii” din Spania ai Biancăi Drăguşanu. La rândul lor, Iosif şi Sanda Bodi vin cât de des pot în România, pentru a fi aproape de nepoate. Ei au fost în ţară şi de Anul Nou, pe care l-au petrecut la Mediaş.

 

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune