WOW

El a dus-o pe Paula Iacob la spital. Vei fi uimit cand vei afla ce va face celebra avocata azi!

Avocatul Daniel Ionascu, asociatul Paulei Iacob a hotarat, ieri, sa cheme ambulanta pentru ca celebra avocata nu mai putea sa calce din cauza unor dureri puternice in zona gleznelor. Avocatul ne-a spus care e cauza durerilor, dar si planul incredibil pentru astazi al celei mai cunoscute avocate din Romania, celebra Paula Iacob.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Avocatul Daniel Ionascu este asociatul Paulei Iacob

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins momentul cand celebra avocata Paula Iacob a fost adusa la Spitalul de Urgenta Floreasca

Pe Paula Iacob, celebra avocata din Romania nu o tine pe loc nici varsta inaintata, nici problemele medicale! Iacob are 81 de ani si ieri a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Capitala, intrucat nu putea sa mai puna piciorul in pamant.
Durerile de picioare i-au dat mari batai de cap avocatei Paula Iacob

"Maestra Paula Iacob a avut un accident in urma cu mai multi ani pe treptele Curtii de Apel din Bucuresti. A fost lovita accidental de niste indivizi nervosi, care nu aveau ceva cu domnia sa. Ei s-au manifestat si au lovit-o din greseala. A cazut si a avut probleme la ambele glezne. Acum, pe fondul unei oboseli accentuate si a unei suprasolicitari din partea dumneaei au aparut durerile in zona picioarelor. Doar in ultimele zile, a parcurs peste 4.000 de kilometri prin tara, la diverse instante", ne-a spus avocatul Daniel Ionascu, asociatul celebrului aparator.
Avocatul Daniel Ionascu(nr. dreapta) a stat alaturi de Paula Iacob in timpul petrecut de aceasta la spital
Pentru o femeie trecuta de 80 de ani, care isi practica meseria fara sa se menajeze, un astfel de episod ar trebui sa fie urmat de o pauza. Dar Paula Iacb nici nu vrea sa auda de asa ceva. "Doamna Paula Iacob nu are nevoie sa isi reia activitatea pentru ca nu a iesit din activitate nici o clipa. Azi (n.r. ieri) a mers la spital, au fost facute mai multe analize, s-au administrat calmante si a fost externata. Cand am plecat de la dansa deja facea ordine prin dosarele pregatite pentru maine (n.r. azi). Asadar, activitatea continua", ne-a mai spus avocatul Daniel Ionascu.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune