El a fost singurul om care a știut unde se află Tudor. Ce spunea astrologul Ion Burculeț despre locul în care se afla băiatul

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ, licenţiat în psihologie şi cu experienţă de medium formată doi ani în Marea Britanie, susţinea în urmă cu mai bine de o lună că Tudor trebuie căutat mai bine chiar în zona de unde a dispărut și punea accent pe zona lacului.

”Mai mult ca sigur dacă se va căuta mai bine în partea de Sud Vest din arealul Recea Mare, adolescentul de clasa a IX-a ar putea fi găsit cu uşurinţă. Ţinând cont că este şi un lac în zonă, va trebui insistat...Nu pot şti dacă până în acest moment a fost descoperit sau nu, dar zona respectivă mi-a atras atenţia. În rest, Legile Universului rămân neschimbate”, susţinea specialistul pentru Wowbiz.

Citeste si: Geroge Stanca și-a prevestit moartea? A făcut confesiuni tulburătoare înainte de a părăsi această lume: „Am doar regrete”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Oreste îl face praf pe Mircea Badea după înfrângerea umilitoare în fața lui Tedi Emi: „Îl încurajați în demența lui”

Citeste si: ”Măcelarul” Ioanei Condea trăiește în condiții de 5 stele la un penitenciar din Koln! Femeia pe care a bătut-o Robert Tănase a murit după 5 ani de chin

Tudor Niream a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, din Sălaj. Le-a spus acestora că merge să se plimbe şi a plecat fără să-şi ia telefonul cu el.

La mai bine de două luni de când au început căutările, autoritățile l-au găsit pe Tudor în lacul Varsolt, Salaj.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

George Stanca și-a prevestit moartea? A făcut confesiuni tulburătoare înainte de a părăsi această lume : „Am doar regrete”

El a fost singurul om care a știut unde se află Tudor. Ce spunea astrologul Ion Burculeț despre locul în care se afla băiatul

Imagini sfâșietoare! Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ioanei Condea a ajuns în satul natal! FOTO

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Un gigant închide 60 de magazine în 2021. Trece în online

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Petre Țuțea despre Nicolae Ceaușescu: Avea o mască de golan fioros! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies