El e artistul care a fost închis un an! ”Am fost coleg de celulă cu Dragnea şi Mazăre"

Un artist cunoscut a vorbit despre o experiență neplăcută pe care a avut-o din cauza permisului auto.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este vorba despre artistul Jamal, de origine libaneză. Bărbatul a avut o problemă legată de permisul auto, iar autoritățile i-au dat un an de închisoare cu executare. Mai mult decât atât, Jamal susține că a fost coleg de celulă cu Liviu Dragnea și Radu Mazăre.

Citeste si: Ultimă oră. Criminalul din Făget a fost prins! A fost dus la audieri

"Am avut un permis libanez şi mergeam cu el fără nicio problemă. În 2005 a fost o înţelegere între România şi Liban ca aceste permise să fie folosite şi aici. Eu am luat apoi permisul de la un bărbat care mi-a dat unul fals. Eu am o chitanţă de la Ambasada Libanului că eu am plătit pentru permis, dar nu am dat şpagă. M-a costat 500 de dolari. Am condus din 2005 în 2010, iar atunci s-au strâns toate amenzile pentru roşu, pentru centură, aveam de plătit vreo 88 de milioane vechi, iar banii aceştia mi i-au luat din conturi.

Citeste si: Tânără de 19 ani, acuzată de pruncucidere! Fata și-ar fi aruncat bebelușul în WC

Citeste si: Bogdan Mocanu o atacă dur pe Roxana, dar uite ce simte cu adevărat pentru ea! Toată lumea şi-a dat seama! "Îi este dragă" EXCLUSIV!

M-au chemat în instanţă pentru că am dosar penal pentru conducere fără permis. Am fost condamnat la 44 de ore în folosul comunităţii în primă instanţă. Eram la spital şi le-am spus că nu pot să vin acum. Peste o săptămână m-am dus din nou şi mi s-a spus că aştept citaţie acasă şi apoi am aflat că am primit un an de închisoare cu executare. Am făcut recurs, dar degeaba. Au venit mascaţii şi Poliţia şi m-au luat. Am fost coleg de celulă cu Dragnea şi Mazăre", a povestit Jamal la o emisiune de televiziune.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate