El e bărbatul care l-a umplut de sânge pe Iulian Pîtea! Deşi antrenorul Florin Spulber l-a desfigurat pe Războinic, tot el l-a ameninţat că îl dă în judecată!

Dezvăluirile arată că el e bărbatul care l-a umplut de sânge pe Iulian Pîtea. Este vorba despre antrenorul de sărituri cu schiurile Florin Spulber.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că el e bărbatul care l-a umplut de sânge pe Iulian Pîtea. În ianuarie 2018, Gazeta Sporturilor a prezentat, în cadrul unui interviu cu săritorul cu schiurile Iulian Pîtea, o imagine cu sportivul desfigurat şi plin de sânge. "Am fost bătut de antrenorul Florin Spulber. M-a lovit cu pumnii, apoi m-a dat cu capul de o margine", a spus Pîtea despre antrenorul lui de la CS Dinamo.

Violentul episod s-a petrecut, conform lui Pîtea, în 2016. Gazeta sporturilor a dezvăluit că Spulber îl agresase şi pe alt coleg al lui Pîtea, Eduard Torok. (citeşte interviul acordat de iubita mexicancă a lui Pîtea )

El e bărbatul care l-a umplut de sânge pe Iulian Pîtea: "Voi dovedi, cu martori, că nu este nimic adevărat"

„Am prezentat clubului poziţia mea şi în legătură cu acest lucru. Voi dovedi, cu martori, că nu este nimic adevărat. Am lucrat împreună, timp în care consider că i-am şi ajutat, după ce atât pe el, cât şi pe Eduard Török i-am reprimit la antrenamente, le-am făcut contracte la Dinamo pentru a primi indemnizaţii, după care urma să fie angajaţi chiar cu grad. Am făcut aceste lucruri pentru că am crezut în ei, dar mă întreb care este caracterul unui om să recurgă la astfel de chestiuni?!...”

, a reacţionat Spulber, citat de mytex.ro.

El e bărbatul care l-a umplut de sânge pe Iulian Pîtea: "Nu e normal să fiu denigrat în halul ăsta"

S-a aflat că el e bărbatul care l-a umplut de sânge pe Iulian Pîtea. “Nu e echitabil. Nu e normal să fiu denigrat în halul ăsta, fără dovezi, să fiu criticat de opinia publică.

Normal, mesajul negativ prinde mai bine. Dacă voi simţi că prejudiciez imaginea clubului şi a federaţiei, mă retrag, nu este nici o problemă. Dar nu o voi face fără să mă apăr, fără a demonstra că nu am nici o vină. Să nu se creadă că ar fi un gest de laşitate, că mi-aş asuma vina. Apoi, dacă Pîtea nu va înceta cu aceste atacuri la persoană, este dreptul meu să îl acţionez în judecată”, a spus Spulber despre Pîtea, care a devenit celebru după ce a concurat la Exatlon 2.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Primele imagini cu Războinicul Iulian Pîtea în România! A mărturisit care va fi primul lucru pe care îl va face când va ajunge acasă

Mesajul emoţionant al Războinicului Iulian Pîtea, după ce a părăsit Exatlon! ”Joacă-ţi jocul după regulile tale. În viaţă trebuie să ai ghinion, să ai noroc”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop saptamanal 18-24 Ianuarie 2021: Leii sunt într-o formă de invidiat întreaga săptămână

Doliu imens! A încetat din viață o adevărată LEGENDĂ: Va străluci mereu în mijlocul stelelor

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies