El e cel mai mare "explorator" al lumii! Britanicul asta a vizitat toate tarile fara sa se foloseasca de avion!

Un britanic de 33 de ani a facut un lucru la care multi dintre noi doar putem visa. A vizitat toate cele 201 tari ale mapamondului fara sa se suie in avion.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierePentru a se deplasa, Graham Hughes a mers pe jos, cu trenul, taxiul sau vaporul. Pentru a duce la bun sfarsit expeditia i-au trebuit excat 1426 de zile. A parcurs sute de mii de kilometri cheltuind doar 100 de dolari pe zi. Aventura lui a inceput in noaptea de anul nou in 2009 cand a plecat din Liverpool pentru a incheia aventura astazi in cel mai nou stat al lumii, Sudanul de Sud. El nu a ratat ocazia si s-a imortalizat in toate tarile prin care a trecut si a facut filmulete pentru a realiza un documentar despre expeditia inedita.

fara descriereUltimul an l-a petrecut in Africa, acolo unde a fost cel mai bine primit si unde a intalnit personalitati din fiecare tara a continentului negru. In momentul in care a pus piciorul in Sudanul de Sud, ultima tara din expeditia sa, a deschis o sticla de sampanie si a sarbatorit evenimentul.

fara descriereAventura lui a ridicat multe semne de intrebare, scepticii intrebandu-se cum a putut sa intre in tari cu un regim strict este Coreea de Nord.

Graham nu vrea nici pe ultima suta de metri sa se intoarca cu avionul in Anglia si doreste sa revina "la pas" pe meleagurile natale.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate