El e omul care l-ar putea salva de la spanzuratoare pe romanul condamnat la moarte in Malaezia! Vezi ce viata aventuroasa a avut

Saptamana trecuta, am asistat la o premiera tragica pentru tara noastra. Un roman a fost condamnat la moarte in Malaezia, fiind acuzat de trafic de droguri. Ionut Gologan are 21 de ani si ar putea fi salvat de la moarte de unul dintre sultanii acestei tari.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereIonut Gologan, dus de politisti in fata judecatorilor din MalaeziaIonut Gologan, romanul de 21 de ani, care a fost condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri ar putea sa fie spanzurat, daca decizia ramane definitiva. El mai are dreptul la doua cai de atac, dar in Malaezia legea privind traficul de droguri este foarte dura. Daca judecatorii vor da verdictul definitiv – condamnarea la moarte – el poate fi salvat doar de sultan. Gratierea in Malaezia, poate fi ceruta doar de Sharafuddin Idris Shah, unul din cei noua sultani regionali ai tarii, presedintele unui consiliu de judecata numit "Pardon Board".fara descriereSharafuddin Idris Shah este unul din cei noua sultani ai Malaeziei

Sharafuddin Idris Shah are 67 de ani si a fost incoronat in 2001. A studiat in strainatate si a fost casatorit de doua ori, iar acum este divortat. Sultanul este cunoscut ca un aventurier, fiind un pasionat marinar si pilot de curse. In 1995, inainte de a deveni sultan, a navigat cu iahtul sau in jurul lumii, calatoria durand 22 de luni. Apoi, a castigat cateva curse automobilistice, cu masini de epoca. Conform evz.ro, procedura gratierii in Malaezia nu este clara, ea fiind la dispozitia sultanului. In decursul timpului, au fost condamnati care au fost gratiati desi aveau fapte grave, iar altii cu fapte mai usoare au ajuns la spanzuratoare. In 2013, in aceasta tara, ar fi fost executati pana acum cel putin trei condamnati definitivi la moarte, conform datelor deathpenaltyworldwide.org, dar informatiile nu sunt sigure pentru ca autoritatile nu sunt foarte deschise in aceste cazuri.

Ionut Gologan era sofer si lucra in Germania de doi ani. Pe 26 iunie 2012, pe aeroportul din Kuala Lumpur, la control, in bagajele sale a fost descoperita cantitatea de 1.494 de grame de metamfetamina, barbatul fiind acuzat ca facea trafic de droguri.

Mesaj emotionant trimis din inchisoare de romanul condamnat la moarte in Malaezia! Vezi ce le-a scris prietenilor

CUTREMURATOR! Romanul condamnat la moarte pentru trafic de droguri ar putea sa fie spanzurat! Afla povestea lui, dar si a celei mai frumoase romance aflate in inchisoare din cauza "prafurilor"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate