El e românul care şi-a măcelărit soţia în Austria! Nicolae este fratele unui cunoscut antrenor de fotbal!

Românul care şi-a măcelărit soţia în Austria a şocat prin cruzimea gestului său.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Românul care şi-a măcelărit soţia în Austria se numeşte Nicolae T., presa austriacă nedorind să dezvăluie numele de familie al criminalului. Iniţial, s-a scris că un român de 50 de ani din localitatea austriacă Ybbs ad Donau şi-a înjunghiat soţia, care era tot româncă, de mai multe ori, după care a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti. (vezi care e legătura incredibilă dintre criminalul din Caracal şi Bebino)

Citeste si: Complicele lui Gheorghe Dincă vrea la închisoare. Motivul lui Risipițeanu este halucinant

Citeste si: Crimă șocantă în Moldova. La doar 21 de ani a ucis 3 persoane

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre soțul criminal al directoarei de spital! Bărbatul lucra voluntar într-o biserică din Piatra Neamț ”Îmi făceam griji că o să se sinucidă”

Presa austriacă scrie că Gabriela şi Nicolae aveau împreună doi copii, un băiat de 16 ani şi o fată de 18. Adolescentul a fost cel care a descoperit, în seara zilei de miercuri, 15 ianuarie, corpul mamei sale brăzdat de  numeroase tăieturi şi înţepături. A sunat imediat la Poliţie, iar între timp ucigaşul a fost arestat. Femeia mai trăia când a fost găsită de mezinul familiei, însă rănile suferite i-au fost în cele din urmă fatale, iar medicii nu au putut să o salveze.

fara descriere

Românul care şi-a măcelărit soţia în Austria. I-a tăiat gâtul

Potrivit noen.at, Gabriela a fost înjunghiată de mai multe ori în zona superioară a corpului și a gâtului. Raportul confirmă versiunea apropiaţilor, care spun că Gabrielei i-a fost tăiat gâtul de către soţul ei. Apelul a fost dat după ora 20:00, când unul din cei doi copii a sunat la 911 și a strigat panicat la telefon: „O omoară pe mama, o omoară pe mama!". Poliția a ajuns imediat la fața locului, însă a fost prea târziu: Gabriela era cu gâtul tăiat și avea mai multe lovituri de cuțit. 

Potrivit publicaţiei Kronen Zeitung, Nicolae era cetăţean austriac încă din 1999 şi a lucrat timp de 20 de ani la o fabrică de bere locală. Cuplul îşi renovase de curând vila, iar vecinii spun că cei doi români erau mai degrabă retraşi şi puteau fi văzuţi rar ieşind la plimbare cu câinele lor.  După mai multe ore de interogatoriu, românul a acceptat să vorbească. Şi-a recunoscut fapta şi a pus totul pe seama geloziei, a spus Johann Baumschlager, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Ybbs ad Donau. Acum, el va fi acuzat de crimă şi judecat. Între timp, cei doi copii ai cuplului au ajuns în grija statului austriac. Potrivit presei austriece, crimnalul este fratele unui cunoscut antrenor de fotbal din regiune.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate