Stiri

El e tanarul din Arges care s-a sinucis, aruncandu-se in lac! Familia este devastata

In urma cu cateva ore, un tanar in varsta de 16 ani s-a sinucis, aruncandu-se de pe barajul Lacului Marina din Arges. Acesta se certase cu sora lui mai mare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


El e tanarul din Arges care s-a sinucis, aruncandu-se in lac! Familia este devastataicon photo

Tanarul care, dupa o cearta aprinsa cu sora sa, s-a aruncat in Lacul Marina din judetul Arges se numeste Fabian. Acesta avea foarte multi prieteni si isi respecta foarte mult tatal.

Chiar in urma cu cateva zile, acesta ii adresase cuvinte de lauda si respect tatalui sau, mai ales pentru ca a avut grija de el si l-a crescut.

Cum a murit Fabian, tanarul de 16 ani din Curtea de Arges

Un tanar in varsta de 16 ani din Curtea de Arges s-a sinucis, dupa ce sora sa i-a reprosat ca a consumat prea multa bautura. Acesta a petrecut toata noaptea la un majorat, intr-un club. Acesta se certase cu sora sa in varsta de 23 de ani, iar apoi a fugit din club. De frica, sora mai mare a trimis un tanar de 19 ani dupa el, pentru a-l supraveghea, insa tanarul deja se urcase pe balustrada si a sarit in apa. Autoritatile i-au gasit trupul tanarului, au incercat sa-l resusciteze timp de 50 de minute, insa, din pacate, nu au mai putut face nimic. 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune