Vedete

El e tatăl lui Teodor, fiul Ancăi Sigartău! Actrița a divorțat în secret

Actrița Anca Sigartău l-a luat cu ea într-un show extrem în Asia pe fiul ei, Teodor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Anca Sigartău are trei copii, o fată și doi băieți, toți făcuți cu primul său soț, omul de afaceri Tito Abbab, de care a divorțat cu ani în urmă.

Teodor, băiatul mijlociu al Ancăi Sigartău, are 20 de ani și este cel care și-a însoțit mama în experiența din Asia, făcând echipă cu aceasta.

Se pare că Anca Sigartău nu a avut o căsnicie tocmai liniștită cu tatăl copiilor ei, într-un interviu entru revista Tango, actrița mărturisind că a fost agresată în timpul mariajului. “Ce să zic? Să zic dacă m-a bătut sau nu? Asta poate n-ar trebui să discutăm. Nu din rușine sau din dorința de a păstra o anumită imagine. Ci din respectul față de mine însămi…Deci clar a fost o traumă. Este o traumă. Oricât încerci să o ascunzi. Da, probabil că am plâns și chiar dacă n-ar fi fost lacrimi înlăuntrul meu plângeam în hohote!", a povestit Anca Sigartău.

Citeste si: E scandal colosal între Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan! Bianca a umilit-o pe cântăreață, iar reporterii WOWbiz.ro sunt primii care au intrat în posesia imaginilor! ”Andreea Filofteia Bălan nu poate să nască de mine...”

Citeste si: Ana Morodan, ”contesa digitală”, a fost în Asia cu Teleșpan, iar iubitul ei a așteptat-o acasă

Citeste si: Drama actriței Anca Sigartău! Medicii i-au spus că mai are doar un an de trăit! DEZVĂLUIRI

Anca Sigartău a divorțat în secret! Ultimul ei fiu a fost născut după despărțire

De altfel, actrița a mărturisit că a și divorțat în secret, al treilea ei copil fiind născut chiar după despărțire. ”După al doilea copil, am divorțat. Nimeni nu a știut că am divorțat în 1993. Lumea știe că am divorțat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorț. Bine, lucrurile sunt mai complicate”, a spus Anca Sigartău.

Actrița care a plecat în călătoria în Asia alături de fiul ei, Sofian Teodor, un tânăr de 20 de ani, a spus că atunci când a luat decizia plecării într-o experiență extremă a luat-o greu, că gândul la fiul ei și cu ideea că timpul petrecut împreună în Asia i-a apropiat foarte mult.

.

Galerie foto