LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

El e ucigasul prostituatei din Padurea Baneasa. Vezi imagini de la reconstituirea crimei

Marin Dumitru (24 de ani), suspectat ca a talharit si ucis o prostituata in Padurea Baneasa, a fost dus, joi, la locul faptei, pentru reconstituire, unde le-a povestit procurorilor cum a comis crima. ##VIDEO1679##

Distribuie pe:

 

fara descriere

Marin Dumitru a fost dus de procurori la locul crimei, in zona Padurii Baneasa, langa Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", unde a povestit cum a comis oribila crima. Victima era mama a trei copii si apropiatii sai sustin ca se prostitua pentru a-i intretine. Fara urma de regret pe fata, ucigasul le-a dat toate detaliile procurorilor, carora le-a aratat cu gesturi largi pe unde a fugit dupa ce a lasat femeia fara suflare.

Pe 31 octombrie 2012, in jurul orei 16.00, Marin Dumitru a lovit-o de mai multe ori in cap cu pumnii si cu un ciocan pe R.M., in varsta de 30 de ani, provocandu-i leziuni in urma carora aceasta a decedat. Dupa ce a omorat-o, Marian Dumitru i-a luat geanta si un telefon mobil. Cadavrul femeii a fost descoperit a doua zi de concubinul acesteia. In noaptea de 14 spre 15 noiembrie, principalul suspect a fost arestat. Acesta le-a povestit politistilor ca totul a plecat de la o neintelegere asupra tarifului cerut de femeie.

 

Acuzat de omor calificat si talharie, Marin Dumitru risca inchisoarea pe viata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate