El e unul dintre barbatii care au tras cu Kalashnikov luni seara in Capitala

SRI se implica in cazul barbatului impuscat luni seara in Capitala, dupa ce Politia i-a cerut sprijinul. Cei doi indivizi care l-au impuscat pe Razvan I. de 26 de ani cu automate Kalashnikov sunt in continuare liberi.

Distribuie pe:

fara descriereAsa arata peretele blocului, plin de urme de gloantePotrivit unor surse judiciare, anchetatorii care instrumenteaza tentativa de omor de luni seara au cerut expertizarea ADN a unor probe prelevate de pe cele doua arme. Rezultatele vor fi comparate cu datele existente deja in baza de date, pentru a se stabili daca persoane care au acelasi ADN au mai fost implicate in fapte penale si astfel identificate.

fara descrierePortretul robot al agresoruluiIn urma cercetarilor si a declaratiilor martorilor a reiesit ca unul dintre agresori are varsta de 30-40 de ani, inaltime medie si constitutie normala, fiind realizat si un portret robot al acestuia. De asemenea, anchetatorii au stabilit ca aceasta persoana a parasit locul faptei cu un autoturism de fabricatie straina, posibil marca Audi.

Intre timp, starea victimei este mai buna. Barbatul a fost impuscat in cap si in stomac. Din fericire, doar doua gloante si-au atins tinta, desi criminalistii spun ca s-au tras peste 10 gloante. Oamenii legii presupun ca, la momentul atacului, victima s-a ghemuit in spatele portierei, iar forta gloantelor a fost atenuata de tabla masinii.

Implicarea SRI in acest caz ar putea avea legatura cu faptul ca se banuieste ca acest atac ar fi putut fi comandat de grupari interlope din Capitala. S-a zvonit ca victima ar face parte din clanul Camatarilor, iar agresorii din clanul Sportivilor. Cele doua parti neaga implicarea lor in tentativa de omor. “Agresorii nu au nici o legatura cu noi. Nu avem nici o implicare in acest scandal”, a declarat pentru WOWbiz.ro, unul dintre liderii gruparii Sportivilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate