El e "Vocea Romaniei" de anul asta! Citeste povestea lui Tiberiu Albu

Tiberiu Albu, concurentul antrenat de Tudor Chirila, a reusit sa se impuna in final si a castigat titlul de "Vocea Romaniei" vineri seara. Pe locul secund s-a clasat Anda Dimitriu, "vocea" antrenata de Moga.

Distribuie pe:

fara descriere"Va multumesc ca mi-ati fost aproape tot timpul asta si in sufletul meu sunt extrem de fericit. Sper sa ne vedem in continuare", a declarat Tiberiu, imediat dupa ce a luat titlul de Vocea Romaniei si a pus mana pe cec-ul in valoare de 100.000 de euro.

Născut în Orăştie, Tiberiu Albu este student la Facultatea de Sport din Timişoara, iar talentul muzical i-a fost descoperit de tatăl lui, care l-a încurajat să urmeze această cale. Tânărul cântă la chitară şi muzica rock ocupă un loc special în viaţa sa, scrie Adevarul. Deşi nu a urmat cursuri de canto niciodată, talentul său fiind nativ şi cultivat prin muncă şi determinare, Tibi a făcut show pe scena de la „Vocea României“ cu melodii precum „Dream On“, a trupei Aerosmith, şi „Shook Me All Night“, semnată de AC/DC. Cu toate că Tiberiu are o voce catalogată de mulţi drept una dintre cele mai bune ale genului rock, auzite în România, tânărul a mărturisit că nu a luat nicio lecţie de canto până acum.

"Nu mă aşteptam să mă voteze publicul. Sunt surprins şi o să vă arăt totul. Am mult mai multe de arătat“, a declarat Tiberiu. Cel care făcea senzaţie la audiţiile pe nevăzute cu piesa „I Love Rock'n' Roll” şi care a continuat să zguduie scena cu alte piese hard rock, cum ar fi Rock and roll-ul celor de la Led Zeppelin sau Dream On, de la Aerosmith, a devenit un fenomen pe reţele sociale, reuşind să-i facă pe rockerii din ţară să urmărească emisiunea doar de dragul lui.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate