El este actorul care l-a inlocuit pe Nae Lazarescu la Teatrul Constatin Tanase! Vezi care este noul partener al lui Vasile Muraru!

Mihai Bisericanu este noul “Nae Lazarescu”! Actorul a fost cel care l-a inlocuit in ultima vreme pe regretatul artist pe scena teatrului de revista “Constantin Tanase”!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereNae Lazarescu, la ultimele rolurifara descriereMihai Bisericanu, noul partener al lui Vasile MuraruSurse din preajma lui Nae Lazarescu sustin ca acesta se simtea foarte rau si de trei luni nu a mai putut interpreta nimic. “Ultima oara a jucat cu noi in cateva spectacole la TVR2! Apoi, nu a mai putut urca pe scena! A venit la teatru, dar era palid si se observa ca era bolnav! Pe urma, nu a mai ajuns deloc pe la noi si cel care i-a luat locul a fost Mihai Bisericanu! A facut-o foarte bine, insa multi ne uitam la Vasile Muraru si era un pic trist ca Nae nu mai este langa el, parca era ca o aripa franta! Acum, chiar ca s-a terminat, nu o sa-l mai vedem niciodata!”, a spus actrita Raluca Guzlicov.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate