El este artistul român care îi făcea să plângă pe ”locotenenții” lui Escobar! Baronii drogurilor făceau ”trafic” cu muzică românească pe casete!

Traficanții de droguri din Columbia în ”era Escobar” ascultau muzică românească. Aceasta era adusă pe casete audio în America de Sud.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cei mai periculoși membrii ai cartelurilor columbiene de droguri din Columbia anilor ’80, perioada de glorie a lui Pablo Escobar, erau îndrăgostiți de muzica românească. Și nu, nu ascultau manele, cu toate că acest gen exista și atunci. Asasinii și traficanții lui Escobar ascultau vărsau câte o lacrimă ori de câte ori ascultau romanțe românești, iar artistul lor preferat era Sergiu Cioiu.

fara descriere

Dezvăluirea a fost făcută de Mark, un fost interlop român, stabilit în prezent în Australia, care a acordat un interviu publicației Vice. Acesta a povestit că a mers în Columbia și s-a întâlnit cu un membru al cartelului pentru o afacere cu droguri, însă la întâlnire a luat o casetă audio de care Oro, un șef de cartel, a primit-o cu mare încântare.

Citeste si: „Popeye”, cel mai periculos asasin plătit de Pablo Escobar a murit! De-a lungul vieții ar fi ucis 300 de persoane

Citeste si: Cum arată Manuela și Sebastian, copiii lui Pablo Escobar, la 20 de ani de la moartea celui mai mare traficant de droguri

Citeste si: La Catedral: Închisoarea de lux pe care și-a construit-o Pablo Escobar VIDEO

Cocaină și romanțe românești

fara descriere

”E adevărat că el adora casetele românești și ai luat câteva cu tine în Columbia?

Da, Sergiu Cioiu. Știi cât de mult semănăm. Gangsterii de pe vremurile noastre mereu erau triști, așa că ascultam cântece de dragoste, nici nu trebuia să auzim versurile. Le simți, dacă cântărețul face o treabă bună. Columbienii adoră muzica tristă, chiar și în versurile din melodiile ritimate, povestea e tristă”, a povestit românul Mark pentru Vice.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate