El este băiatul lui Bruno Icobeț, câștigătorul unui premiu de 120000 de euro la o emisiune de talente! Vlad este pasionat de design

Bruno Icobeț făcea senzație în 2013, când câștiga ”Românii au talent” împreună cu cei trei câini ai săi. O mare parte din premiul de 120000 de euro s-a dus către fiul său.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Târgovișteanul Bruno Icobeț câștiga acum șase ani - împreună cu câinii săi, Blue, Ozzie și J, trei campioni din rasa Border Collie - emisiunea concurs "Românii au talent", intrând astfel în posesia marelui premiu, de 120000 de euro. ”Este greu să te gândeşti la bani atunci când nu îi ai, dar ca să dau curs exerciţiului de imaginaţie propus, pot să spun că mare parte din bani s-ar duce către băiatul meu, Vlad, de 26 de ani, care este extrem de talentat şi îşi iubeşte munca. Ar fi un start în viaţă frumos pentru el, aşa cum eu nu am avut”, mărturisea imediat după finală Icobeț. 

Citeste si: Andreea Bălan, revoltată după ce s-a scris că ar fi însărcinată pentru a treia oară: „Eu NU mai pot face copii”

Citeste si: Ce meserie avea Pepe înainte de a deveni celebru: „Niciodată nu mi-a fost rușine”

Vlad, fiul lui Bruno Icobeţ, a făcut liceul în Târgovişte, oraşul său natal, apoi a urmat cursurile Universităţii Naţionale de Arte Decorative şi Design din Bucureşti. Pe toată perioada studiilor, tânărul a continuat să lucreze chiar şi în timpul său liber, făcând schiţe de maşini, bijuterii sau design interior. De altfel, unele dintre lucrări au fost înscrise în concursuri internaţionale, la care Vlad, astăzi în vârstă de 32 de ani, a obţinut premii importante, așa cum chiar el dezvăluie pe site-ul personal. 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate