El este barbatul care a batut-o pe Ioana, tanara care a zacut in coma 6 luni! Robert era dat in cautare internationala - Acum el e in arestul politiei din Germania

Robert Tanase, barbatul de 35 de ani, care a batut-o pe Ioana pana ce a intrat in coma, era dat in urmarire internationala dupa ce a fost condamnat in tara noastra la 3 ani de inchisoare pentru furt calificat si santaj.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereRobert Tanase, barbatul de 35 de ani, din Prahova, care a lovit-o cu bestialitate pe Ioana, pana ce a ajuns in coma, era cautat in intreaga lume. Politistii nemti l-au capturat noaptea trecuta si il acuza de tentativa de omor.

fara descriereRobert era dat in urmarire internationala dupa ce a fost condamnat la puscarie in Romania. Se banuieste ca el ar fi liderul unor proxeneti care au sechestrat-o pe Ioana si au obligat-o sa se prostitueze.

fara descriereBarbatul o obliga, in Germania, chiar si pe sotia lui sa se prostitueze. Florentina, nevasta lui, a declarat la o emisiune de la Pro TV ca acesta a batut-o 4 ore fara oprire pe Ioana. Cei doi ar fi fost amanti si se certau des din cauza geloziei.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate