El este bărbatul de care s-a îndrăgostit cu adevărat Roxana la Puterea dragostei! ”Îi dădea siguranță! De el a fost apropiată, se vedea în privire”

Roxana de la Puterea dragostei a fost atrasă cel mai mult de Iancu în show

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Considerată cea mai controversată concurentă de la Puterea dragostei, Roxana a avut, în realitate, un impact puternic asupra majorității bărbaților din casă. Ea a fost singura fată cu mai multe relații în show, iar cei care nu au avut norocul să îi fie parteneri au râvnit la ea în tăcere.

”Este, fără discuție, o femeie foarte frumoasă. Problemele pe care le are ea însă sunt legate de caracterul ei, destul de dificil”, au spus mulți dintre tinerii din formatul amoros.

Citeste si: Situație uluitoare într-un liceu din România. O fată care a luat nota 9,86 la BAC nu se poate înscrie la facultate! Motivul este halucinant

Citeste si: Vine furtuna semicelulară în România! Este "mama tuturor furtunilor"! Vedem și la noi ce s-a întâmplat în Grecia?!

Citeste si: Doliu uriaș la Hollywood. Cunoscuta actriță Denise Nickerson a murit la 62 de ani! A devenit celebră în ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”

fara descriere

Roxana l-a iubit pe Iancu în casa Puterea dragostei! ”Îi dădea siguranță”

Pe de altă parte, în ciuda faptului că l-a plăcut prima dată pe Valentin, apoi a format un cuplu cu Andy, pe care l-a trădat însă cu grecul Alexander, ca pe urmă să se cupleze cu Bogdan Mocanu, concurentul cu care a trăit o poveste de dragoste extrem de controversată, adevărata pasiune, Roxana a făcut-o pentru altul.

Într-un live exclusiv, în premieră pentru WOWbiz.ro, Hamude a spus clar că dintre toți, Roxana l-a iubit pe Iancu în casa Puterea dragostei! ”Era cel mai potrivit pentru ea și se observa cu ochiul liber lucrul acesta în competiție. Îi dădea siguranță! De el a fost apropiată, se vedea în privire. Putea să fie senină și nu mereu în gardă. Asta este părerea mea, că alături de Iancu a simțit fiorii iubirii”, a declarat stripper-ul pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate