El este criminalul Mihaelei! Bărbatul ar fi părăsit deja țara

Mihaela, fetița de 11 ani din Gura Șuții, ar fi fost omorâtă de Johannes Visscher, un olandez de 46 de ani care ar fi părăsit România.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Mihaela, fetița de 11 ani din Gura Șuții, ar fi fost omorâtă de Johannes Visscher, un olandez de 46 de ani care ar fi părăsit România. Suspectul pentru asasinatul din Dâmbovița se numește Johhannes Visscher, este născut în 1973, necăsătorit și fără copii. Probe cu ADN-ul cetățeanului olandez bănuit că a omorât fetița de 11 ani din județul Dâmbovița, ridicate din locuința închiriată de acesta în București, au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică.

Citeste si: Prima imagine cu olandezul acuzat de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița! Bărbatul este dat în urmărire

Citeste si: Primarul comunei Gura Șuții, cutremurat: "Putea fi oricare alt copil în locul Adrianei"! Cum a fost identificată mașina olandezului

Probele au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică, împreună cu cele găsite pe trupul fetiței și la locul unde aceasta a fost găsită. Surse din cadrul Poliției au declarat că polițiștii au descins în Sectorul 2 al Capitalei, la apartamentul închiriat de cetățeanul olandez. Aceleași surse au precizat că în funcție de rezultate ar putea fi emis mandat european de arestare, notează evz.ro. Johannes Visscher a părăsit România sâmbătă la 16.55. A fost sunat de polițiști în jurul orei 19.00. Olandezul a răspuns printr-un mesaj whatsapp că se află la volan și că mașina care apare în imagini a închiriat-o. Dar, a spus olandezul, nu are nicio legătură cu moartea fetiței. 

fara descriere

Inițial, fotografia cu un alt Johannes Visscher, numele olandezului acuzat de crimă, a apărut în premieră pe site-ul dambovitanews.ro, fiind a unui jurnalist și scriitor, dar evz.ro a lămurit dilema, vorbind cu redactorul șef al publicației unde lucrează Visscher jurnalistul. 

”Editorul publicației Reformatorisch Dagblad, Steef de Bruijn, a trimis, pe adresa redacției, un mesaj prin care arată că presupusul asasin al fetiței din Dâmbovița nu este una și aceeași persoană cu colegul său, jurnalistul Johannes Visscher.

Acesta confirmă, în calitate de șef al redacției Reformatorisch Dagblad, că jurnalistul Johannes Visscher nu a fost în Romania săptămâna trecută, ci la birou, unde a scris și publicat articole. 

UPDATE 2 Surse din Poliția Română au precizat, pentru EVZ, că numele și data nașterii coincid cu cele ale jurnalistului prezentat de site-ul din Dâmbovița News, însă nu sunt, până în prezent, informații că olandezul suspect ar fi jurnalist”., notează evz.ro. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate