Vedete

El este George, romanul care a ingrijit timp de 16 ani o batrana din Italia. La moartea ei a avut parte de o surpriza colosala

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


El este George, romanul care a ingrijit timp de 16 ani o batrana din Italia. La moartea ei a avut parte de o surpriza colosala

Un roman de 47 de ani, care a avut in grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu s-a trezit peste noapte putred de bogat, dupa ce ce femeia care a decedat i-a lasat o avere colosala.

Conform, ro.blastingnews.com, sase milioane de euro, atat va mosteni George Dobre, dupa ce Testamentul femeii, atacat in instanta de rudele ei (o verisoara si o matusa) a ramas valabil in fata judecatorilor din Venetia, romanul devenind singurul mostenitor al averii.

 Doi ani a durat procesul in urma caruia magistratii au decis ca testamentul femeii este clar si fara echivoc. Dobre, fost ingrijitor personal al Paulei Fagarazzi, a devenit, intre timp, apropiat al acesteia. Presa italiana vorbeste chiar de o posibila legatura amoroasa intre cei doi, asa cum sustin jurnalistii de la nuovavenezia.gelocal.itSase milioane de euro. Atat va mosteni George Dobre, un roman de 47 de ani, care a avut in grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu.Testamentul femeii, atacat in instanta de rudele ei(o verisoara si o matusa) a ramas valabil in fata judecatorilor din Venetia, astfel ca romanul devine singurul mostenitor al defunctei.

Judecatoarea Giuliana Galasso a fost cea care a decis, in numele legii, fara drept de recurs, ca toate bunurile si averea defunctei Paula Fagarazzi sa treaca in numele romanului George Dobe, cel care si-a petrecut ultimii 15 ani alaturi de femeie.


 

Iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat: „A fost înşelat de soţie cu o săptămână înainte de nuntă!” Vezi cum arată nevasta lui Cornel Oană!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Brigitte Sfăt, făcută praf de fanii ei virtuali! Ce s-a întâmplat şi cum a reuşit să îi scoată din săriteicon photo

Vedete

Brigitte Sfăt, făcută praf de fanii ei virtuali! Ce s-a întâmplat şi cum a reuşit să îi scoată din sărite

Brigitte Sfăt, fosta soţie a lui Ilie Năstase, pare să fie foarte implicată într-una dintre afacerile pe care le patronează, un magazin de haine de lux dintr-un mall bucureştean.

Titlu secțiune