El este iubitul Ralucăi de la Puterea Dragostei! Cum arată bărbatul pentru care l-a părăsit pe Ricardo

Raluca a anunțat despărțirea de Ricardo, imediat după ce s-au întors din vacanța avută în Grecia. Ruptura s-ar fi produs din cauza fostului iubit.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

Raluca a mărturisit la Teo Show că s-a despărțit de Ricardo și a dat de înteles că s-a împăcat cu fost iubit.

”După plecarea din Grecia, țin să va anunț că eu și Ricardo am rămas de comun acord ca fiecare merge pe drumul lui! Mă simt mândră că mi-am recunoscut mie ce îmi doresc cu adevărat! Eu sunt extrem de fericită în acest moment și nu regret faptul că am avut curajul să recunosc ceea ce simt”, a scris fosta concurentă pe Instagram, în timp ce la Teo Show a fost și mai clară.

Citeste si: După 11 ani de relație, și-a părăsit soțul pentru a fi împreună cu alți doi bărbați și o femeie: „Nu ne pasă ce ne spune lumea. Ne iubim mult!”

Citeste si: La câteva zile după ce s-a despărțit de Raluca, Ricardo de la Puterea Dragostei aruncă bomba! „Am realizat că am făcut o greșeală”

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, acuzații fără precedent! Ce a spus despre Raluca după ce s-au despărțit: „Să profiți de oameni care s-au ars pe tot corpul, să le iei banii...”

”Relația cu Ricardo a ajuns la sfârșit, nu a mai existat atracție”, apoi, a recunoscut că, în prezent, și-a reluat relația cu cel care i-a fost iubit în trecut. ”Plecăm împreună la Cluj”.

Toată lumea s-a întrebat cine este fostul iubit al Ralucăi, cel după care a suferit atât de mult. Ei bine, acesta este cântăreț, lucru confirmat și de Adrian, primul ei iubit din casa Puterea Dragostei.

"Domnul cântăreț, da. El a vrut să plece în Viena și ea nu a vrut. Tatăl ei fiind bolnav. S-au despărțit atunci. El este cel care a convins-o să se lase de videochat. Ea s-a înscris în emisiune special să îl uite pe acest băiat", a spus Adrian într-un vlog.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate