El este manelistul care îi dă clasă Deliei pe Youtube! Într-o singură săptămână, Cocoș de la Călărași a strâns 7 milioane de vizualizări cu ultima lui piesă FOTO

Cocoș de la Călărași e noua senzație în lumea manelelor, având un succes fulminant la public.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cocoș de la Călărași e noua senzație în lumea manelelor, având un succes fulminant la public. În clasamentul celor mai ascultați artiști autohtoni pe Youtube, Cocoș de la Călărași ocupă primul loc, cu 7 milioane de viziualizări la piesa lansată acum o săptămână, ”Să spargem gheața”. Dani Mocanu e pe locul 2, cu 3,5 milioane de vizualizări, Delia pe 3, cu 2,6 milioane, iar pe 4 a urcat Maria Constantin și colaborarea ei muzicală cu Viorel al Vulpiției, care a adunat deja 1,7 milioane vizualizări în doar 2 zile.  

Citeste si: Premieră! Ședință foto de campanie a stilistei Adina Buzatu, adaptată la vremea pandemiei! Totul va fi online!

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, singura fotografie cu ea din adolescență! Cum arăta înainte: "Am avut strabism"

În 2018, Cocoș de la Călărași, cel care a intrat direct pe primul loc în trending pe Youtube, a traversat o mare cumpănă, după ce a mașina lui a fost lovită de un TIR. Spre norocul lui, intervenția chirurgicală la cap s-a dovedit un succes, iar acum manelistul face spectacol și rupe toate topurile. 

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate