Vedete

El este manelistul care le da clasa lui Florin Salam si lui Nicolae Guta! Melodiile lui Dani Mocanu au strans pana acum peste 100 de milioane de vizualizari pe Youtube!

Dani Mocanu este indiscutabil manelistul momentului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Departe de celebritatea lui Florin Salam, Nicolae Guta sau Adrian Minune, Dani Mocanu este un manelist in continua ascensiune, care se bucura de mare succes in randul fanilor acestui gen de muzica. De exemplu, ultimul hit lansat de artist, "Smecher cu parfum de dama", a strans in mai putin de o saptamana peste 3 milioane de vizualizari pe Youtube!

De altfel, pe contul oficial de Youtube al lui Dani sunt piese care au batut adevarate recorduri in materie de accesari: "Eu nu dau inapoi", lansat in 2016, a strans intr-un an 23 de milioane de vizualizari, "Am bani de ma enerveaza" (2016) are pana acum 17 milioane de vizualizari, "Mafia" (2015) a strans 12 milioane de vizualizari, "Reguli de iubire" (2016) a bifat si ea 11 milioane de vizualizari. In total, hiturile lansate de Dani Mocanu au depasit lejer cifra de 100 de milioane de vizualizari, aici vorbind doar de piesele indexate pe contul oficial al cantaretului, nu si de variantele neoficiale. 

Galerie foto 
Setări confidențialitate