El este milionarul secret cu care Andreea Marin s-ar fi iubit departe de ochii lumii! Idila a durat aproape un an, iar “Zana” este cea care a fortat despartirea! Vezi intreaga poveste!

Iubitul secret din viata Andreei Marin (38 de ani) a fost Mihai Tufan (40 de ani), un miliardar cu care “Zana Surprizelor” a fost impreuna aproape un an. Andreea s-a despartit de Tufan, dezamagita ca acesta nu a renuntat la prietena sa oficiala.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descrierefara descrierefara descriereCea mai discreta poveste de dragoste a Andreei Marin s-a consumat in compania lui Mihai Tufan, un om de afaceri din Campina, a carui avere, realizata din comertul cu vanzarea electrozilor industriali, depaseste 30 de milioane de euro. Cei doi s-au cunoscut in 2003, iar presa vremii a relatat fugar despre intalnirile celor doi, dar si despre averea lui Tufan, care locuia intr-o vila la Breaza, detinea o proprietate la Periprava (Tulcea), cateva case in centrul Bucurestiului, o vila la Monte Carlo si cel putin trei masini, un Ferrari, un Grand Cherokee si un Mercedes ML. Tot presa a notat ca, inainte sa o cunoasca pe Andreea Marin, Tufan era alaturi de Ramona Ileana, prietena sa din liceu. S-a scris ca, deranjata de faptul ca Tufan nu a rupt de tot relatia cu Ramona, Andreea a luat decizia despartirii de omul de afaceri, in primavara lui 2004. Ranit, Tufan ar fi dat presei informatii din care reiesea ca relatia cu Andreea nu s-a incheiat, motiv pentru care “Zana” l-a taxat fara regret: “Voi fi foarte clara, ca sa nu mai revin la acest subiect fara noima. Nu-mi plac barbatii carora le lipseste ce-i mai important, din moment ce se lauda cu ceea ce de fapt nu au, si nicidecum nu-mi place ciorba reincalzita. Trecutul are rostul sau doar cind e vorba de oameni care au stiut sa pastreze respectul meu, ceilalti nu exista in memoria mea afectiva. Eu traiesc prezentul si visez viitorul pentru dragostea mea de acum. Asta este tot ceea ce conteaza”.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate