El este noul iubit al frumoasei Carmen Minune! Nu ar fi banuit nimeni ca cei doi formeaza un cuplu

Carmen Minune a devenit cunoscuta in peisajul monden romanesc, in urma escapadelor de acum doi ani, atunci cand tanara si-a pus parintii in alerta, dupa ce a fugit de acasa impreuna cu Franco, iubitul ei din acea perioada.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereAnii au trecut, iar Carmen, acum in varsta de 19 ani, a preferat sa se concentreze o buna perioada de timp mai mult pe cariera ei si mai putin pe scandalurile amoroase.(Franco poarta si astazi pe corp dovada iubirii pentru Carmen, fiica lui Adi Minune. Ce si-a putut tatua pe ceafa?)
Iata, insa, ca fata cea mare a lui Adrian Minune iubeste si se simte iubita. Tanarul care i-a furat de data aceasta inima este Bogdan Daragiu, cel care s-a ocupat de regia videoclipurile ei muzicale, dar si a altor interpreti de succes, precum Delia, Inna, Corina sau Alexandra Stan.
Cei doi si-au facut publica relatia de curand, atunci cand Bogdan Daragiu a postat pe contul lui de Instagram o fotografie cu un mesaj aparte.
"La mulţi ani, suflet frumos! Te iubesc din ce în ce mai mult", a scris Daragiu, mesaj alături de care a ataşat şi o fotografie care nu mai lasă loc de interpretări. "Îţi mulţumesc pentru tot", a scris şi solista în rubrica de comentarii.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate