EL este omul care si-a riscat viata pentru Paul Walker! Cel mai bun prieten al actorului a intrat in flacari pentru a-i scoate pe cei doi din masina - Politia l-a retinut pentru gestul sau

Newt Wimer, in varsta de 37 de ani, este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Paul Walker, actorul din 'The Fast and The Fourious' care a murit sambata intr-un oribil accident de masina cu un Porsche GT.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereSe pare ca acesta a ajuns imediat la locul accidentului si a incercat cu disperare sa-si scoata cel mai bun prieten din masina. Newt s-a aventurat fara sa-i pese de consecinte si a incercat sa ii scoata pe cei doi din masina. In incercarea lui eroica a suferit arsuri grave la ambele maini si a lovit cu pumnul destul de grav un pompier care a incercat sa-l ia de la fata locului. Politia l-a si retinut spre binele sau pentru ca tot incerca sa se apropie de masina.

"Newt este pur si simplu devastat de ceea ce s-a intamplat. Este un om curajos si a facut tot ce a putut in acea zi. Daca nu era retinut, incerca in continuare sa ii scoata pe Paul si Roger. A avut noroc ca l-au retinut pentru ca putea muri si el. Oricum este daramat, isi dorea sa ii fi putut salva pe amandoi", a spus un prieten de-al lui Newt, conform Daily Mail.
fara descriere
Newt Wilmer este un cascador care a lucrat in filme ca Armaghedon, Twister sau Piratii din Caraibe. Cei doi sunt prieteni de 25 de ani si s-au intalnit in Los Angeles la liceu. Newt si Paul au fost prieteni atat de buni incat s-au ocupat impreuna de fundatia Reach Out WorldWide. Cascadorul mai era si mecanic pentru echipa de curse a lui Walker si Rodas. Cei trei se aflau impreuna sambata in ziua accidentului. Wilmer a auzit de accident de la ofiterii Always Evolving si a fugit intr-un suflet unde se afla masina.

Un martor a marturisit ca Newt era disperat sa ii salveze pe cei doi: "S-a ars grav pe maini. Nu i-a pasat de nimic, voia sa ii scoata din masina. Seriful l-a retinut si l-a inchis in automobilul lui."fara descriere

Newt a declarat despre Walker si Rodas pentru E! News: "Erau doi oameni iubitori si carora le pasa de altii. Au lasat in urma multi oameni pe care i-au iubit si i-au ajutat cum au putut".

O sursa a dezvaluit pentru Daily Mail: "Newt si Paul se aveau ca fratii. Au crescut impreuna, au mers la aceeasi scoala. Newt are un atelier unde lucreaza la masini si Paul il ajuta mereu. Acolo se simtea confortabil pentru ca familia cascadorului il trata ca pe un om normal, nu ca pe o mare vedeta de cinema. Pierderea lui Paul si a lui Roger este o lovitura uriasa pentru comunitate, fiind importanti si implicati in multe acte de caritate."

 

VEZI AICI POZE CU CEL MAI BUN PRIETEN SI EROU AL LUI PAUL WALKER!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate