Stiri

El este primul transsexual care a nascut! Sexul bebelusului...necunoscut! Cazul este unic in lume

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


El este primul transsexual care a nascut! Sexul bebelusului...necunoscut! Cazul este unic in lumeicon photo
Kaci Sullivan, in varsta de 30 de ani, a devenit prima persoana din lume care a nascut, avand atat organele femeiesti, cat si cele barbatesti.

La patru ani de cand a inceput procesul de tranzitie de a se transforma din femeie in barbat, Kaci a ramas insarcinata cu partenerul ei.


Decizia de a se transforma in barbat a venit cu ani in urma, atunci cand a inceput sa ia hormoni masculini, din cauza ca nu se simtea bine in trupul ei. Ulterior, s-a supus unei duble masectomii, prin care si-a extirpat sanii.


Inainte de a ramane insarcinata, Kaci s-a oprit din a mai lua hormoni masculini.
In prezent, extrem de fericita alaturi de bebelus si partenerul ei de viata, transsexualul a marturisit ca isi doreste ca copilul sa ii spuna "tata".
Intrebata daca are fetita sau baiat, Kaci a oferit un raspuns surprinzator.
"Copilul nu are sex. Il vom creste ca pe un copil neutru si il vom lasa pe copil sa se exprime in voie si sa isi aleaga calea. Ii vom pune la dispozitie o gama larga de jucarii, haine, astfel incat, copilul sa aleaga ce i se potriveste", a mai spus Kaci, potrivit mirror.co.uk.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune