Stiri

El este principalul suspect in cazul crimei din sectorul 6! Refugiatul sirian a fost cercetat si pentru viol

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


El este principalul suspect in cazul crimei din sectorul 6! Refugiatul sirian a fost cercetat si pentru violicon photo
 
Un refugiat sirian este principalul suspect in cazul crimei din vila care a ars in sectorul 6. O femeie, in varsta de 44 de ani, a fost gasita moarta in noaptea de vineri spre sambata, in casa in care lucra ca menajera. In momentul tragediei, proprietarii nu erau acasa.
 
Trupul neinsufletit al femeii a fost descoperit chiar de sotul sau, ingrijorat ca nu mai ajunge acasa.  
 
Principalul suspect este un sirian din Damasc, in varsta de 32 de ani, care a venit in Romania anul trecut din Germania, cu un lot de refugiati.
 
 
"Ar fi simulat ca pleaca dupa intalnirea cu fata respectiva, insa a ramas in casa. Cand a venit menajera sa faca curatenie, intre cei doi ar fi izbucnit un conflict", au declarat pentru Libertatea.
 
Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune