El este Robert, criminalul din Chitila care şi-a ucis cu sălbăticie soţia! Bărbatul avea ordinul de restricție

O tânără din Chitila, mamă a doi copii, de 3 şi 5 ani, a fost ucisă cu bestialitate vineri dimineaţă. Criminalul este chiar soțul său, cel cu care era certată.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Robert, criminalul din Chitila, şi-a ucis cu sălbăticie soţia! Bărbatul avea ordinul de restricție


In articol:

Pe data de 18 decembrie 2019, femeia a obținut ordin de restricție împotriva bărbatului, după ce o bătuse, însă asta nu l-a impresionat pe criminal.

Poliţiştii au fost anunţaţi la 112 că o femeie din Chitila a fost găsită fără viață, iar specialiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au sosit imediat la faţa locului. Criminalul a încercat apoi să se sinucidă, însă nu a reuşit. (Citeste si: O româncă a fost condamnată la 19 ani de închisoare în Italia. A ucis un bătrân croitor care se îndrăgostise de ea)

Robert, criminalul din Chitila, şi-a ucis cu sălbăticie soţia! Bărbatul avea ordinul de restricție

Şi-a ucis soţia, deși avea ordin de restricție

După despărțire, femeia i-a interzis să mai vadă copii, iar de aici a pornit cearta de azi dimineață. Bărbatul şi-a înjunghiat soţia în gât, apoi a fugit şi a încercat să se sinucidă.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor calificat. Cei doi copilaşi au rămas în grija bunicii, mama tinerei ucise.

Robert, criminalul din Chitila, şi-a ucis cu sălbăticie soţia! Bărbatul avea ordinul de restricție

"În cursul zilei de astăzi în jurul orelor 06:47 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.

În temeiul sesizării, Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale.

Citeste si: Băiatul lui Omar Hayssam a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

Citeste si: Medicul chinez care a avertizat în privința coronavirusului a murit! A fost primul care a anunțat epidemia

Citeste si: Viorica Popa, femeia din Constanța care și-a petrecut ultimele 16 ore din viață așteptând pe un scaun ajutor de la medici

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.
Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.
Precizăm faptul că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție.

Robert, criminalul din Chitila, şi-a ucis cu sălbăticie soţia! Bărbatul avea ordinul de restricție

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov.", informează poliţiştii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate