El este sex-simbolul masculin care va prezenta Cerbul de Aur! Gabriel Garko a fost Mister Italia si este unul dintre cei mai indragiti actori

In perioada 29 august-2 septembrie, Gabriel Garko o va avea alaturi de el pe scena pe Madalina Ghenea

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Mare surpriza la Festivalul Cerbul de Aur din acest an! Organizatorii au ales nume grele pentru recitalurile din cele cinci seri, cum ar fi Delia, Loredana sau Horia Brenciu, insa punctul de atractie, mai ales din punctul de vedere al femeilor, va fi prezentatorul evenimentului! (incredibil, vezi ce scandal a iscat Anca Pandrea dupa moartea Stelei Popescu)

Gabriel Garko va prezenta Cerbul de Aur de la Brasov! Afla in ce film joaca actorul italian

Gabriela Garko va veni la Brasov pentru prima data si, cu siguranta, va face victime serioase in randul doamnelor si domnisoarelora autohtone! Actorul italian, in varsta de 46 de ani, este considerat un sex simbol in tara sa. Pe numele sau adevarat, Dario Oliviero, vedeta serialului “Onoare si respect”, in care interpreteaza un sef mafiot, Tonio Fortebracci, are 1,90m, este brunet cu ochii verzi si a castigat o editie a "Mister Italia", in plus, a fost declarat, de multe ori, cel mai frumos barbat din Italia.

La inceputul carierei a fost model, vorbeste italiana, franceza si engleza. Nascut la Torino, Gabriel este  suporter "Juventus", iar pentru femei, ar mai fi ceva de spus, a aparut nud intr-un calendar in 2002 pentru revista italiana MAX.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate