El este tânărul care a cucerit inimile ieşenilor! Ce cadou ducea în braţe când a fost fotografiat! A ajuns viral

Fotografia unui tânăr din Iaşi a ajuns virală.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Un tânăr din Iaşi a cucerit inimile localnicilor cu un singur gest. În prag de sărbători, băiatul a cumpărat un cadou care l-a scos în evidenţă şi l-a transformat într-un exemplu demn de urmat. Cel care a făcut totul public este un ieşean care l-a văzut întâmplător în autobuz şi nu a putut să nu îl fotografieze. Imaginea a strâns mii de aprecieri şi comentarii pe Facebook. 
 
„Nu îl cunosc pe băiat. E prima oară când fac şi eu o poza unui necunoscut şi o postez fara acordul lui. Sper sa nu fie cu supărare. Tot ce vreau sa spun este *Felicitări!* De ce sa cheltui banii pe toate tâmpeniile posibile? Pe inele, parfumuri scumpe, maşini şi multe altele. Iubirea constă în lucruri mărunte, dar pline de tandreţe. O floare, o ciocolată sau un ursuleţ de pluş la momentul potrivit este cel mai frumos. Vor rămâne amintiri plăcute adânci întipărite în suflet. Şi să nu uiţi asta niciodată, oricât de bătrân eşti, sufletul îţi va rămâne mereu tânăr şi frumos!”, a scris pe Facebook cel care a făcut poza. 
 
 
„Gest de pus în ramă! Bravo lui!”,a scris un internaut. 
 
La scurt tip după publicarea mesajului a intervenit şi cel din fotografie. „Noroc că l-am "livrat" cu 20 de minut înainte să afle de la toată lumea. Intenţionam să i-l dau de Moş Crăciun, dar nu aveam unde să-l ascund. Se pare că nu ar mai fi fost o surpriza...”,  a scris el. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă sexul cu o femeie cu vaginul mare? Ce zic bărbaţii

"Soţul meu m-a învăţat să mă masturbez". Povestea femeii care a aflat că nu e niciodată prea târziu să descoperi plăcerea

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a spus Adelina Pestrițu despre logodnica lui Speak

PEPE a luat marea decizie! Raluca Pastramă a dat o mega lovitură. S-a aflat totul

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies