El este tânărul care a murit în cumplitul accident de motor în Târgu Mureş! Motocicliştii organizează un marş în memoria băiatului

Durere fără margini pentru o familie din Târgu Mureş, după ce băiatul lor de doar 17 ani a murit într-un accident de motocicletă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Târgu Mureş plânge şi suspină după Alex Fiordean, cunoscut şi sub numele de Fifi. Tânărul ieşise cu motocicletă, dar o clipă de neatenţie i-a adus moartea. Băiatul conducea motocicleta pe DN 12C, direţcia Bicaz-Lacul Roşu. În localitatea Taşca, Alex s-a dezechilibrat cu motorul şi a fost proiectat pe contrasens, sub un autoturism, scrie ardealnews.ro.

Alex Fiordean a fost în comă câteva ore, a spital, apoi a murit. Motocicliştii din Târgu Mureş organizează un marş pentru tânărul de 17 ani, care era elev în clasa a XII-a la Colegiul Unirea din Târgu Mureş.

Conform sursei citate, în aceeaşi zi are loc şi ceremonia funerară: ”Parada Moto: Adunarea are loc la ora 9:30 în parcarea de la Pompe funebre Pax, strada Alexandru Papiu Ilarian nr. 10. Ceremonia funerară va avea loc la Cimitirul din Livezeni, ora 13:00”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate