Stiri

El este tanarul care a murit in urma accidentului din Galati! Avea tot viitorul in fata

In noaptea de marti spre miercuri, un accident cumplit a avut loc in Galati. Soferul a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un stalp, decedand pe loc.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Tanarul in varsta de 20 de ani se numea Radu Verga si era in al doilea an de studentie la o facultate din Bucuresti. Familia acestuia este ingenuncheata de durere.

La aflarea vestii, familia a primit multe mesaje de condoleante din partea apropiatilor. De asemenea, oamenii dragi ai tanarului de 20 de ani si-au schimbat fotografiile de profil, in semn de respect fata de acesta.

"Dumnezeu sa te ierte!", "Mult prea devreme, Radu. Zbor lin!", "Condoleante", "Cuvintele sunt de prisos, durerea in schimb este imensa! Orice am spune sau am face, nu vom putea sa-ti alinam durerea, sa umplem golul din inima ta! Sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe, sa va sprijiniti unul pe celalalt si sa-i pastrati amintirea vie" , sunt o parte din mesaje. 

Cum s-a produs tragicul accident din Galati

Un tanar in varsta de 20 de ani din Galati a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp de pe marginea dreapta a drumului. Din primele informatii, acesta ar fi condus cu viteza, conform monitoruldegalati.ro.

"Accidentul a avut loc la ora 00.40 când, un tanar de 20 ani din Galati a condus autoturismul pe str. Domneasca, circuland dinspre str. Basarabiei catre str. Radu Negru, si in zona Gradinii Publice a pierdut controlul asupra directiei si a intrat intr-un stalp de iluminat stradal, situat pe partea dreapta a directiei de mers", a declarat comisar sef Gabriela Costin, Inspectoratul de Politie al Judetului Galaţi.

Galerie foto