Ela Craciun a mers la Mariana Cojocaru ca sa afle destinul bebelusului din burtica! Ce i-a spus astrologul

Ela Crăciun a apelat la buna sa prietenă, astrologul Mariana Cojocaru, pentru a afla ce îi rezervă astrele viitorului său copil, ce urmează să vină pe lume în toamna acestui an.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Deşi nu se ştie încă data exactă de naştere a bebeluşului, astrologul a reuşit să traseze direcţiile generale ale destinului celui mic, pe baza informaţiilor astrale ale părinţilor săi.

Ela Crăciun a aflat astfel că băieţelul ei are toate şansele să aibă karma comună cu a mamei sale, cu axa destinului Capricorn-Rac, asta însemnând că va avea loc o regăsire karmică, din vieţile anterioare, între cei doi.

“Ela este Berbec, iar soţul ei are soarele în Taur. Sunt precum cuplul Victoria – David Beckham. Cele mai importante aspecte sunt însă legate de karmă. Ela are axa destinului în Capricorn şi Rac, cu luna albă şi norocul divin. Soţul său are axa de destin în Berbec şi Balanţă. Relaţia dintre ei este o regăsire karmică. Când vorbim de copii, Ela, ca şi Berbec, are înscris în viaţă a avea trei copii. Băieţelul ei are şansele să se nască, conform datei prognozate, aşa cum are mama sa înscris în nodurile karmice, asta însemnând că va avea karma comună cu a mamei. Atunci am discuta şi de regăsirea karmică cu acest bebeluş”, i-a transmis Maria Cojocaru vedetei.

Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară şi va aduce pe lume, în toamna acestui an, un băieţel. Vedeta a dezvăluit sexul copilului într-un mod cu totul inedit. A organizat o petrecere într-o grădină superbă, plină de flori, unde a fost amenajat un decor de poveste ce a inclus un balon imens plin cu steluţe colorate.

Familia şi prietenii apropiaţi ai vedetei urmau astfel să descopere dacă steluţele ce aveau să coboare din balon sunt roz sau albastre, semn că viitoarea mămică va avea fetiţă sau băieţel.

Cei mai nerăbdători să afle vestea au fost cu siguranţă cei doi copii ai prezentatoarei TV, Alex şi Alesia, mai ales că fiecare avea aşteptări diferite. Alex îşi dorea un frăţior, iar Alesia o surioară.

În toiul petrecerii, Ela şi copiii săi au înţepat balonul imens lăsând să cadă sute de steluţe... albastre, transmiţând astfel mesajul că va avea un băieţel.

Momentul special i-a bucurat nespus pe membrii familiei sale şi pe prieteni. Fiul ei cel mare, Alex, s-a bucurat că va avea un frăţior, iar Alesia s-a acomodat rapid cu ideea, spunând că va avea grijă de cel mic şi a menţionat că ea vrea să decidă numele acestuia.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate