Ela Craciun militeaza pentru un zambet frumos si sanatos!

Ela Craciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, si-a transformat interesul pentru o viata sanatoasa si zambetul perfect in elemente-semnatura.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereMama a doi copii, Ela stie ca sanatatea orala a copiilor ei este extrem de importanta, asa ca nu cedeaza in fata plansetelor micutilor ei atunci cand vine vorba de medicul dentist.

‘’Nu am încetat niciodată să le mulţumesc părinţilor mei pentru grija pe care mi-au acordat-o când eram mică. M-au dus, printre plânsete şi proteste, la dentist, exact atunci când trebuia. Şi bine au făcut. Reţetă pe care am am aplicat-o şi eu în cazul copiilor mei, pentru a evita problema deloc plăcută a dinţilor strâmbi, dar şi disconfortul aparatului dentar”, a declarat Ela Craciun.

Pe blogul personal, www.elacraciun.ro, prezentatoarea demarat impreuna cu doctorul stomatolog Cristina Munteanu, campania de informare 'Mai Mult Zambet'. Ela  impartaseste, astfel, cu cititoarele ei din experienta de mamica, dar si sfaturi utile legate de sanatatea orala.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate