Ela Crăciun, panică după ce băiatul ei a făcut febră 39,2! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu copilul!

Ela Crăciun, panică după ce băiatul ei a făcut febră mare!


In articol:

Ela Crăciun a trăit momente de panică după ce băiețelul ei, Nicholas, a făcut febră 39,2 grade. Au fost două zile consecutive cu astfel de simptome, pe care le-a corelat cu faptul că celui mic îi creșteau încă doi dinți de lapte.

Această perioadă este, de fel, dificilă atât pentru copii, cât și pentru părinții lor, în condițiile în care apariția dinților este dureroasă și stârnește mult disconfort și nopți nedormite.

 

“99.9% dintre mămici sunt super speriate de apariția dințișorilor la bebeluși. Noi am trecut destul de ușor prin aceste perioade, fără prea multe plânsete. Dacă cel mic este liniștit, hrănit și ODIHNIT, nu o să avem probleme cu dințișorii.

Ela Crăciun, panică după ce băiatul ei a făcut febră 39,2!

Primii doi dințișori ai lui Nicholas nu i-am simțit. În afară de saliva excesivă, totul a decurs lin.

Săptămâna trecută, Nicho a făcut febră destul de mare și am pus-o pe seama faptului că îi dau dinții, mai ales că el stă cu mâna în gură mai tot timpul; m-am uitat pe gingii și cred că o să îi mai iasă încă doi dințișori, cei de sus.

În prima zi a făcut un episod cu febră 38.8, a doua zi 39.2. Doctorul nostru mi-a spus că foarte rar poate să facă febră peste 39 de la dinți, dar că nu este exclus dacă a fost deshidratat și ne-a zis să îl urmărim.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Ela Crăciun, de urgență la medic din cauza unei alunițe

Citeste si: Ela Crăciun și-a serbat băiețelul printr-o vacanță la munte și la mare

Citeste si: De ce se constipă bebelușii după diversificare? Unde greșesc, de fapt, părinții

Următoarele zile febra ne-a ocolit, deci se poate să fi fost de la dințișori.

El e un copil foarte vesel de obicei, nu plânge și asta contează foarte mult. Atunci când un copil e odihnit și creierul lui e odihnit, se comportă foarte bine, se dezvoltă bine și suportă altfel durerile. Îmi dau seama că dacă ar fi fost un copil irascibil și morocănos și peste asta ar mai fi venit o durere în plus, ar fi foarte greu să mă înțeleg cu el.

 

Foarte multe mămici mi-au scris că în perioada dințișorilor au început să îl ia cu ele în pat, să îl adoarmă legănat, că nu mai știau cum să îl calmeze. Acesta e momentul în care e o linie foarte fină între obiceiuri sănătoase și obiceiuri nesănătoase care îl fac pe copil să devină dependent de noi.

Soluția e să prevenim starea asta. Am scris foarte multe articole despre cât și cum trebuie să doarmă un bebeluș. Un bebeluș care nu e odihnit cum trebuie, clar va reacționa mult mai rău la orice se întâmplă, prin simplul fapt că are deja un disconfort.

Suzeta l-a ajutat foarte mult la pe Nicholas (dar atenție! După cum ați văzut în instastory-urile noastre, nu îl las cu ea în afara pătuțului). Are și 3 jucărioare tare haioase pentru dentiție pe care le-a tot morfolit.

 

Sunt diverse forme (lui i-au plăcut pepenele și banana foarte mult), le ia singur și își freacă gingile de ele atunci când simte nevoia”, a scris vedeta pe blogul ei, www.elacraciun.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Până la ce vârstă NU are voie copilul tău să stea la soare? Specialiştii îţi explică de ce!

Ce alimente să nu îi dai bebeluşului la diversificare

Ela Crăciun și-a donat ziua de naștere. Iată ce surpriză de neuitat i-a făcut unui băiețel sărac!

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies