Ele sunt urmasele Regelui Mihai! Din linia de succesiune au fost inlaturati toti barbatii! Principesele au fost zilele trecute in Romania FOTO

De cateva saptamani, vestile despre starea de sanatate a Regelui Mihai nu sunt bune. Chiar si in aceste conditii, Familia Regala nu a fost ferita de scandaluri, cel mai important fiind chiar cel cu nepotul Nicolae.

Autor: C.L.

Fostul principe, singurul barbat care se afla pe lista de succesiune la tron, dar si la conducerea Casei Regale, a fost inlaturat in urma cu doi ani. Scandalul dintre acesta si familie s-a amplificat in ultima perioada, dupa ce el a incercat sa patrunda in locuinta din Elvetia, unde se afla bunicul sau grav bolnav. Principesa Margareta, care este acum custodele coroanei, i-a facut nepotului sau chiar plangere penala. 

Dar, scandalul este departe de a se incheia. Totusi, pentru a arata ca familia este unita, zilele trecute, cu ocazia unui eveniment organizat anual de Casa Regala, alaturi de Principesa Margareta, s-au aflat si celelalalte fiice ale regelui: Principesa Elena (mama lui Nicolae), Principesa Sofia si Principesa Maria. Alaturi de ele s-au aflat principele Radu (sotul Principesei Margareta) si ES Alexander Nixon (sotul Principesei Elena).

Vezi pe stirilekanald.ro, lista completa a ordinii la succesiune la tron

Foto: Romania Regala

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies