Ele sunt vedetele care se falesc cu bunicile lor. Inna, Ruby, Oana Lis si Laurette le adora pe ale lor, le scot in oras, le duc in club si la evenimente si le-au introdus in lumea mondena

Se spune ca, intotdeauna, o bunica isi va iubi nepoata sau nepotul mai mult ca pe propiul copil. Tot asa, exista situatii in care nepotii se simt foarte apropiati de bunici, ii pretuiesc si se comporta cu ei mai ceva decat o fac cu parintii.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriereInna, Ruby, Oana Lis si Laurette le adora pe mamele parintilor lor si au o legatura foarte puternica cu ele.

Atat de stransa, incat, ori de cate ori au ocazia, ele se grabesc sa le scoate pe acestea din monotonie, oferindu-le ocazia sa se distreze pe cinste.

fara descriereLa cel mai recent concert sustinut de Delia, Inna a venit insotita de bunica sa. Desi muzica pe care o canta Delia nu seamana deloc cu cea din tineretiile bunicutei, batranica s-a bucurat de spectacol si de faptul ca nepoata sa i-a luat bilet la cel mai scump concert de la noi. Cu cateva luni inainte, tot Inna a fost prinsa de paparazzi WOWbiz.ro cand a mers in vizita la Manastirea Cernica si a facut pe soferul pentru mama si bunica sa care doreau sa ajunga la lacasul de cult.

fara descriereLegatura dintre Ruby si bunica sa este atat de puternica incat ar putea sa fie comparata cu cea dintre o mama si fiica sa.

fara descriereCrescuta de bunica din partea tatalui, Ruby nu numai ca pastreaza si astazi o relatie apropiata cu “mamaia” sa, dar a ai mutat-o la Bucuresti si a adus-o sa locuiasca cu ea sub acelasi acoperis.

fara descriereLaurette este o alta vedeta care are o relatie foarte puternica cu bunica sa, la care tine ca la ochii din cap. fara descriereCand batrana se imbolnaveste, nepoata Laurette umbla cu ea pe la medici, iar cand e rost de plimbari si iesiri in oras, manechinul isi ia bunica cu ea peste tot pe post de companion si om de baza.

fara descriereCand e intrebata la cine tine cel mai mult pe Pamant, Oana Lis raspunde fara sa stea pe ganduri spunsnd ca la bunica sa. Tocmai de aceea, cand mamaie vine la Bucuresti, Oana Lis o scoate in oras, o duce la restaurant si la terase si o plimba cu masina peste tot. fara descriereCe sa mai, in timpul sejurului sau in Capitala, mamaie este tratata si se simte ca o adevarata doamna. Obisnuita cu programul nepoatei sale si cu stilul ei de viata modern, bunica Oanei se conformeaza si o insoteste bucuroasa chiar si la evenimente mondene, cu presa, artisti si televiziuni.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate