Elena Basescu, implicata intr-un accident de masina! Fiica cea mica a presedintelui a fost dusa de urgenta la spital!

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereElena Basescu a fost implicata intr-un accident de circulatie. Mezina presedintelui Romaniei se afla la volanul masinii personale cand a fost tamponata de un alt autoturism. Accidentul a avut loc in jurul orei 14:30, in zona Dorobanti.

Pentru ca este insarcinata in sase luni, EBA a fost transportata de urgenta la spital. Medicii s-au asigurat ca mamica si fatul nu sunt in pericol.

"Elena Basescu se simte bine, a fost doar o sperietura", au declarat surse din cadrul Spitalului Universitar pentru Romania TV.

Elena Băsescu a fost adusă de un echipaj SMURD la Spitalul Universitar, unde, în urma investigaţiilor, medicii au concluzionat că pacienta nu are probleme de sănătate în urma accidentului, inclusiv în ceea ce priveşte evoluţia sarcinii.

Accidentul s-a produs în Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti, în jurul orei 14.30, după ce un bărbat aflat la volanul unui autoturism de teren nu ar fi cedat trecerea şi s-a ciocnit cu maşina condusă de Elena Băsescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu este însărcinată în luna a cincea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate