Elena Băsescu riscă dosarul penal după ce și-a fotografiat buletinul de vot

Elena Băsescu riscă un dosar penal după ce a fotografiat buletinul de vor și l-a publicat pe Internet.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Elena Băsescu a votat Partidul Mișcarea Populară, condus de tatăl său și a postat imaginea pe un site de socializare cu textul #inthenameofthefather (în numele tatălui). Imaginea a fost publicată duminică, înainte de finalul votului pentru europarlamantare.

Elena Băsescu ar putea avea probleme din cauza gestului său, pentru că fotografierea și publicarea biletului de vot reprezintă infracțiuni. În România, votul este secret, iar fotografirea buletinului în timpul exercitării dreptului de vot se pedepsește cu o amendă cuprinsă între 600 și 1.000 lei.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

 

Citeste si: Cum arată de fapt Elena Băsescu! Fără machiaj sau photoshop, probabil că nu ai recunoaște-o AȘA pe stradă pe mezina fostului președinte VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Traian Băsescu îşi domină soţia la venituri! Cum a ajuns fostul preşedinte să câştige de 10 ori mai mult decât Maria Băsescu!

Citeste si: Adrian Alexandrov şi-a scos la vânzare vila din Corbeanca! Vezi câţi bani cere logodnicul Elenei Udrea pe casa al cărei dormitor matrimonial are balcon şi şemineu!

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate